Torima Doubleshock 4 vs Torima P4 Plus Gamepad

Tam 2 aydır kullanıyorum en beğendiğim özelliği gecikmesi yok neredeyse. Ne mobilde ne TV ne de PC'de oyun oynarken gecikme hissetmedim.

1 yildan fazla oldu hala çok memnunum, geçen hafta God of War oynarken gamepade biraz fazla güç uyguladım o yüzden R2 tuşunun yayında bir problem oluştu tam geri atmıyor yavaşça bırakınca. Konsol ve gamepad tamiri yapan bir dükkan var yakınım da V1 orijinal kolda da aynı problem var ikisini goturucem çok pahalı bir işlem degil.

Bu ürüne de sahibim malzeme kalitesi biraz üzüyor ama gecikme vs kesinlikle yok oyun oynaması zevkli bunu alalı da yaklaşık 1 yıl olacak.

Ben de PS4 için kol düşünüyorum, orijinal kollar bozuldu tamir parası vermektense P4 Plus almayı düşünüyorum ama interentte pek alan görmedim.

Ben de PS4 için kol düşünüyorum, orijinal kollar bozuldu tamir parası vermektense P4 Plus almayı düşünüyorum ama interentte pek alan görmedim.

Birkaç kişiye aldırdım hiç şikayet duymadım henüz, bende 1.5 yıldır kullanıyorum. 460-490TL civarı olması lazım bu fiyata değer diye düşünüyorum ancak orijinal kolun çok büyük sorunu yoksa onu yaptırmak daha mantıklı olur.

Birkaç ay önce sol analog değişimine 600 istemişlerdi, öbür kolda da hem drift sorunu var hem de L2 çalışmıyor onlar da muhtemelen çok tutar diye düşünüyorum.

Evet plastiği kötü biraz, ışık sızıyor ve harflerin olduğu tuşlar biraz sesli. Beyazla grimsi plastik kısımlarının arasında ince bir boşluk var bir de.

Bende bugün kuponla 350 TL'ye aldım P4 Plus'ı memnun musunuz bir sorunu var mı?

Kargom bugün geldi denedim ve bu fiyata alınabilecek belki de en iyisi
R2 L2 tuşları bas çek değil basma gücünüze göre artması çok iyi yarış oyunları için iyi bir özellik
DS üzerinden renkleri değiştirilebiliyor
Touchpadinin çalıştığını bilmiyordum benim için sürpriz oldu
Kablosuz olması zaten en iyi özelliği
Titreşimi çok güzel arabanın lastiği yüksek bir yerden geçtiğinde verdiği ekstra titreşimler güzel di
Almayı düşünenler var ise hala bu fiyattayken kaçırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…