Mi7a Doubleshock 4 Kablosuz Titreşimli Oyun Kolu PS4 ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Mi7a Doubleshock 4 Kablosuz Titreşimli Oyun Kolu PS4 fırsatlarını kaçırma.
www.pazarama.com
Zam gelmiş geçen 500'dü bu. 300 lira üstü her üründe geçerli diye biliyorum.
Hocam neredeyse 1 yıl olmuş ama umarum dönüş sağlarsınız P4 Plus aldım bugün ulaştı elime ama FC 25 de bir türlü görmedi oynayamadım nasıl yapacağız acaba.
Hocam neredeyse 1 yıl olmuş ama umarum dönüş sağlarsınız P4 Plus aldım bugün ulaştı elime ama FC 25 de bir türlü görmedi oynayamadım nasıl yapacağız acaba.
Klasik yan sanayi ürün ön yargısı. Bizzat konsol tamiri ile uğraşan biriyle konuştum, F310-710 gibi ürünler yerine bunlardan al en azından elin rahat eder dedi.
Hocam konuyu yeniden hortlatıyorum ama P4 plus'un ölü bölge gecikme durumu nasıl normalde yaklaşmam almam aldırmam çok kısa süreli lazım acilinden sorayım dedim.
Hocam konuyu yeniden hortlatıyorum ama P4 Plus'un ölü bölge gecikme durumu nasıl normalde yaklaşmam almam aldırmam çok kısa süreli lazım acilinden sorayım dedim.