Torima Doubleshock 4 vs Torima P4 Plus Gamepad

PS4Plus icinde gecerlimi bu hocam?

500 liraya satılan bir kol bulamadım.

Zam gelmiş geçen 500'dü bu. 300 lira üstü her üründe geçerli diye biliyorum.

Hocam neredeyse 1 yıl olmuş ama umarum dönüş sağlarsınız P4 Plus aldım bugün ulaştı elime ama FC 25 de bir türlü görmedi oynayamadım nasıl yapacağız acaba.

EA in yeni güveliği harici programları engelleyebiliyor xouput ya da Steam'in kontrolcü desteğini deneyin.

Klasik yan sanayi ürün ön yargısı. Bizzat konsol tamiri ile uğraşan biriyle konuştum, F310-710 gibi ürünler yerine bunlardan al en azından elin rahat eder dedi.
Hocam konuyu yeniden hortlatıyorum ama P4 plus'un ölü bölge gecikme durumu nasıl normalde yaklaşmam almam aldırmam çok kısa süreli lazım acilinden sorayım dedim.

Hocam konuyu yeniden hortlatıyorum ama P4 Plus'un ölü bölge gecikme durumu nasıl normalde yaklaşmam almam aldırmam çok kısa süreli lazım acilinden sorayım dedim.

Ölü bölge şöyle;

Bu da V1 orijinal kol sol joyistik biraz fazla yaşındandır o da

Gecikme olarak hiç sorun yaşamadım

Ölü bölge şöyle;

Eki Görüntüle 2555524

Eki Görüntüle 2555525

ps5 çakmasını ps4 kolu olarak görmüş sanırım ayrıca bildiğim kadarı ile bu değerler çakma bir kol için çok iyi sonuçta 400tl.

Ölü bölge şöyle;

Eki Görüntüle 2555524

Eki Görüntüle 2555525

Birde hocam bir sorum daha var fc25'te denedinizmi hocam sıkıntı yaratıyormu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…