Emanuel Lausre Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 108 Dün 23:47 #71 SEMIKAANCAKIR dedi: Işığın hızlı yanıp sönmesi gerekiyor o zaman bağlanıyor isterseniz değişim isteyin. Genişletmek için tıkla... Hocam merhabalar rahatsız ediyorum kusura bakmayın sizce şuan P4 Plus alınır mı?
SEMIKAANCAKIR dedi: Işığın hızlı yanıp sönmesi gerekiyor o zaman bağlanıyor isterseniz değişim isteyin. Genişletmek için tıkla... Hocam merhabalar rahatsız ediyorum kusura bakmayın sizce şuan P4 Plus alınır mı?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.196 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:48 #72 Emanuel Lausre dedi: Hocam merhaba rahatsız ediyorum kusura bakmayın sizce şu an P4 Plus alınır mı? Genişletmek için tıkla... Fiyatı hakkında bilgim yok ancak hala memnunum
Emanuel Lausre dedi: Hocam merhaba rahatsız ediyorum kusura bakmayın sizce şu an P4 Plus alınır mı? Genişletmek için tıkla... Fiyatı hakkında bilgim yok ancak hala memnunum