MrhnRdgn Picopat Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 124 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo ThinkPad T460 i7-6600U 16/256 intel HD graphics Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #1 Aşağı yukarı 1 yıldır kullanıyorum. Şarj makinasının kablosu koptu ve saatimin şarjı bitmek üzere. Uyabilecek Bi kablo önerirmisiniz?
Aşağı yukarı 1 yıldır kullanıyorum. Şarj makinasının kablosu koptu ve saatimin şarjı bitmek üzere. Uyabilecek Bi kablo önerirmisiniz?
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.596 Makaleler 5 Çözümler 275 9 Mayıs 2025 #2 Nereden koptuğunu biliyorsanız işini bilen bir elektronikçide tamir ettirmenizi tavsiye ederim ilk etapta.
Nereden koptuğunu biliyorsanız işini bilen bir elektronikçide tamir ettirmenizi tavsiye ederim ilk etapta.
MrhnRdgn Picopat Katılım 1 Mayıs 2025 Mesajlar 124 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo ThinkPad T460 i7-6600U 16/256 intel HD graphics Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Nereden koptuğunu biliyorsanız işini bilen bir elektronikçide tamir ettirmenizi tavsiye ederim ilk etapta. Genişletmek için tıkla... Dışındaki yalıtımlı kalın kablo koptu içteki elektrik geçen kabloların ise birinin kabuğunda soyulma var galiba orada bir sıkıntı var içini açıp bakamadım yoksa kendim halledebilirim durumu çok da kötü değil
Sakuya Izayoi dedi: Nereden koptuğunu biliyorsanız işini bilen bir elektronikçide tamir ettirmenizi tavsiye ederim ilk etapta. Genişletmek için tıkla... Dışındaki yalıtımlı kalın kablo koptu içteki elektrik geçen kabloların ise birinin kabuğunda soyulma var galiba orada bir sıkıntı var içini açıp bakamadım yoksa kendim halledebilirim durumu çok da kötü değil