AhmetFarukD Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar torima K55 marka Bluetooth kulaklık alınır mı? Onun yerine JBL C100sıu alsam daha mı iyi olur? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2022
Arkadaşlar torima K55 marka Bluetooth kulaklık alınır mı? Onun yerine JBL C100sıu alsam daha mı iyi olur?
Ümit_klc Femtopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #2 AhmetFarukD dedi: Arkadaşlar torima K55 marka Bluetooth kulaklık alınır mı? Onun yerine JBL C100sıu alsam daha mı iyi olur? Genişletmek için tıkla... Kanka aldın mı aldıysan guzelmi
AhmetFarukD dedi: Arkadaşlar torima K55 marka Bluetooth kulaklık alınır mı? Onun yerine JBL C100sıu alsam daha mı iyi olur? Genişletmek için tıkla... Kanka aldın mı aldıysan guzelmi
AhmetFarukD Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #3 Ümit_klc dedi: Kanka aldın mı aldıysan guzelmi Genişletmek için tıkla... Hakkında fazla bilgi olmadığı için vazgeçtim JBL aldım
Ümit_klc dedi: Kanka aldın mı aldıysan guzelmi Genişletmek için tıkla... Hakkında fazla bilgi olmadığı için vazgeçtim JBL aldım