FLANKA Centipat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #1 Torima Tk-05 Kablolu Mekanik Blue Switch Rgb Işıklı Gaming Klavye Siyah - Fiyatı, Yorumları Torima Tk-05 Kablolu Mekanik Blue Switch Rgb Işıklı Gaming Klavye Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Arkadaşla sizce bu klavye alınır mı? Geçici kullanacağım fazla para vermek istemiyorum bütçem kısıtlı. Bayağı ucuz olduğunu fark ettim.
Torima Tk-05 Kablolu Mekanik Blue Switch Rgb Işıklı Gaming Klavye Siyah - Fiyatı, Yorumları Torima Tk-05 Kablolu Mekanik Blue Switch Rgb Işıklı Gaming Klavye Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Arkadaşla sizce bu klavye alınır mı? Geçici kullanacağım fazla para vermek istemiyorum bütçem kısıtlı. Bayağı ucuz olduğunu fark ettim.
FLANKA Centipat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #2 Hocam yurt dışı almak istemiyorum yurt içi lazım
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 8 Kasım 2024 #3 FLANKA dedi: Hocam yurt dışı almak istemiyorum yurt içi lazım Genişletmek için tıkla... Hocam yurt içinde daha iyisini bulamazsın. Bu fiyata bedava.
FLANKA dedi: Hocam yurt dışı almak istemiyorum yurt içi lazım Genişletmek için tıkla... Hocam yurt içinde daha iyisini bulamazsın. Bu fiyata bedava.
hüseyin altunbas Zeptopat Katılım 16 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #4 Bizde var 6-7 ay kullandık, bir yerden sonra enter tuşu bozuldu eski klavyeye geçmek zorunda kaldım; klavyeye de bir şey dökülmedi içini de açtım hiçbir şey yoktu ama bozuk enter, basmıyor.
Bizde var 6-7 ay kullandık, bir yerden sonra enter tuşu bozuldu eski klavyeye geçmek zorunda kaldım; klavyeye de bir şey dökülmedi içini de açtım hiçbir şey yoktu ama bozuk enter, basmıyor.