Torku bisküvi paketinden hatalı bisküvi çıktı

bayburak

Decapat
Bisküvi paketindeki iki bisküvim hatalı çıktı. Kreması diğer bisküvilere göre oldukça az. Torku'ya mail attım. Sizce hatalarını düzeltirler mi? Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• IMG_20231020_102603.jpg
    IMG_20231020_102603.jpg
    126 KB · Görüntüleme: 47
Bisküvi paketindeki iki bisküvim hatalı çıktı. Kreması diğer bisküvilere göre oldukça az. Torku'ya mail attım. Sizce hatalarını düzeltirler mi? Ne yapmalıyım?
Umarım her konuda hakkınızı böyle arıyorsunuzdur. Torku size 1 koli bisküvi yollarsa eğer, onları da inceleyiniz.

@300319, basit hesaplama yapalım: Firma, tüketiciler bunu nasıl olsa umursamıyor diyerek her bisküvisine 1-2 tane hatalı bisküvi koysa bunun üzerinden dünya kadar kâr edebilir. Konu sahibi arkadaşın hakkını savunmasını doğru ve mantıklı buldum. Bir olay küçük de olsa sonuna kadar hakkınızı savunun. Bugün bunu yapan firmanın, bir başka gün gizliden gizliden gramajını küçültmeyeceğinin garantisi yok.

Benim de dondurmamda iki tane külah çıkmıştı yine de yedim. Torku ya bunun için sinirlenmeyin olabilir böyle hatalar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı