lakebodom Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar selam, bilgisayar toplamakta çok acemiyim ve tornavida ile vida takarken bu tür şeyler çok fazla yaşıyorum, bu işaretlediğim yere tornavida değdi, deforme falan yok ama bozulmuş olabilir mi ya da sonradan sorun çıkarır mı? Dosya Ekleri A6DD8195-3AC7-4B95-BA34-EB753A72F2C0.jpeg 233,1 KB · Görüntüleme: 72
Arkadaşlar selam, bilgisayar toplamakta çok acemiyim ve tornavida ile vida takarken bu tür şeyler çok fazla yaşıyorum, bu işaretlediğim yere tornavida değdi, deforme falan yok ama bozulmuş olabilir mi ya da sonradan sorun çıkarır mı?
dangerninja Picopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 436 11 Temmuz 2024 #11 Burak Karabal dedi: Sağlamdır yüksek ihtimalle stres yapmana gerek yok bendebilirim o korkuyu Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum bende laptopu açarken öyle oldu kafama bile takmadım sağlam duruyordu. Artı 0 Eksi
Burak Karabal dedi: Sağlamdır yüksek ihtimalle stres yapmana gerek yok bendebilirim o korkuyu Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum bende laptopu açarken öyle oldu kafama bile takmadım sağlam duruyordu.
5 592244 Decipat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 559 Çözümler 15 11 Temmuz 2024 #12 Hocam bu arada anakart vidalarını takarken ufak bi sıkması yeterli. Fazla yüklenerek karta zarar verebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Hocam bu arada anakart vidalarını takarken ufak bi sıkması yeterli. Fazla yüklenerek karta zarar verebilirsiniz.
KS KS lakebodom Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #13 592244 dedi: Hocam bu arada anakart vidalarını takarken ufak bi sıkması yeterli. Fazla yüklenerek karta zarar verebilir Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz ama çok acemiyim bu işlerde ondan dolayı oldu Artı 0 Eksi
592244 dedi: Hocam bu arada anakart vidalarını takarken ufak bi sıkması yeterli. Fazla yüklenerek karta zarar verebilir Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz ama çok acemiyim bu işlerde ondan dolayı oldu