FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2014 #11 Bence sesinizi çıkarmayın . Genellikle zor durumda kalınca iritaf et .
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.469 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 14 Temmuz 2014 #12 Alperen YAVUZ dedi: Yaşım 18, yeğenimin ise 14 şimdi beni atarlarsa içeri... Genişletmek için tıkla... Dediklerimi uygularsan sorun çıkmayacaktır. En fazla 1 gün içerde kalırsın (Şaka)
Alperen YAVUZ dedi: Yaşım 18, yeğenimin ise 14 şimdi beni atarlarsa içeri... Genişletmek için tıkla... Dediklerimi uygularsan sorun çıkmayacaktır. En fazla 1 gün içerde kalırsın (Şaka)
Alperen YAVUZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2014 Mesajlar 726 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2014 #13 Murat5038 dedi: Ayrıca polise şikayette bulunmamışlarsa sorun olmaz ancak siz yinede dediğimi yapın. Eğer şikayetçi olmuşlarsa ilk olarak şikayetçiye gidip ailenle beraber konuşun durumu anlatın ve polisi bilgilendirin. Genişletmek için tıkla... İlk önce aileden bir dayak sonra o aileden bir azar, birde karakolda azar yeriz FireStorm dedi: Bence sesinizi çıkarmayın . Genellikle zor durumda kalınca iritaf et . Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum. Arkadaşlar olay yeri inceleme bidonu aldı şimdi bidondan parmak izi alırsa bulabilir mi beni ?
Murat5038 dedi: Ayrıca polise şikayette bulunmamışlarsa sorun olmaz ancak siz yinede dediğimi yapın. Eğer şikayetçi olmuşlarsa ilk olarak şikayetçiye gidip ailenle beraber konuşun durumu anlatın ve polisi bilgilendirin. Genişletmek için tıkla... İlk önce aileden bir dayak sonra o aileden bir azar, birde karakolda azar yeriz FireStorm dedi: Bence sesinizi çıkarmayın . Genellikle zor durumda kalınca iritaf et . Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum. Arkadaşlar olay yeri inceleme bidonu aldı şimdi bidondan parmak izi alırsa bulabilir mi beni ?
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 14 Temmuz 2014 #14 Ben 19 yaşında Havai fişek ile orman yakıyordum az kalsın. Bişey olmaz korkma. Gerçekleri söyle yeter.
Ben 19 yaşında Havai fişek ile orman yakıyordum az kalsın. Bişey olmaz korkma. Gerçekleri söyle yeter.
Alperen YAVUZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2014 Mesajlar 726 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2014 #15 Kardeş asıl iş polise gidip anlatmak zaten... Ailem duyarsa beni odaya tıkar aynı bombayı yapıp bana atarlar
Kardeş asıl iş polise gidip anlatmak zaten... Ailem duyarsa beni odaya tıkar aynı bombayı yapıp bana atarlar
ByZuras Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 374 14 Temmuz 2014 #16 Parmak izini bulabilir ama senin parmak izini bulamaz. Senin parmak izi kaydın yoksa bulamazlar. Sen söylersen sorun çıkmaz.
Parmak izini bulabilir ama senin parmak izini bulamaz. Senin parmak izi kaydın yoksa bulamazlar. Sen söylersen sorun çıkmaz.
Alperen YAVUZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2014 Mesajlar 726 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2014 #17 Parmak izi kaydım yok ama şimdi çevre binalardakilerin parmak izlerini alma gibi bir yetkiye sahipler mi?
Parmak izi kaydım yok ama şimdi çevre binalardakilerin parmak izlerini alma gibi bir yetkiye sahipler mi?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.469 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 14 Temmuz 2014 #18 Alperen YAVUZ dedi: İlk önce aileden bir dayak sonra o aileden bir azar, birde karakolda azar yeriz Genişletmek için tıkla... Onu polise şikayet eden kişi aramadan durduracaktın o ara neredeydin? İyi halden serbest bırakır ancak sicile işlemezlerse iyi olur.
Alperen YAVUZ dedi: İlk önce aileden bir dayak sonra o aileden bir azar, birde karakolda azar yeriz Genişletmek için tıkla... Onu polise şikayet eden kişi aramadan durduracaktın o ara neredeydin? İyi halden serbest bırakır ancak sicile işlemezlerse iyi olur.
Alperen YAVUZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2014 Mesajlar 726 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2014 #19 Murat5038 dedi: Onu polise şikayet eden kişi aramadan durduracaktın o ara neredeydin? İyi halden serbest bırakır ancak sicile işlemezlerse iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ses çıkarmayalım en iyisi biz... Polise gidersek iş daha da büyür.
Murat5038 dedi: Onu polise şikayet eden kişi aramadan durduracaktın o ara neredeydin? İyi halden serbest bırakır ancak sicile işlemezlerse iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ses çıkarmayalım en iyisi biz... Polise gidersek iş daha da büyür.
ByZuras Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 374 14 Temmuz 2014 #20 Alma yetkisine sahipler ama uğraşmazlar o kadar. (Belli olmaz) Sicile işlememeleri için gerekirse yalvar ama doğruyu söyle.
Alma yetkisine sahipler ama uğraşmazlar o kadar. (Belli olmaz) Sicile işlememeleri için gerekirse yalvar ama doğruyu söyle.