Torpille psikiyatr olmak mümkün müdür?

Omerkarabatak

Femtopat
Daha fazla  
Gittiğim psikiyatr bana biraz kaçık gibi geliyor. O yüzden bir de buradaki siz değerli forum üyelerinin görüşünü alayım dedim. Bir doktorun torpille doktor olmuş ya da olabilme ihtimali var mı? Yani herhangi bir insan, torpille psikiyatr olabilir mi? Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Hocam sıralaması kötü olup güzel üniversitelerde mühendisliğe gideni çok gördüm. Bir yerlerde tanıdıkların olsun o iş çözülür.

Hocam nasıl oluyormuş o? İlk defa duyuyorum. Hadi mülakatlı sınavlarda de falan olur da sıralamalı sınavlarda nasıl değiştiriyorlar?

Doğru diyorsunuz fakat nasıl tus sınavını ve üniversite sınavını torpille geçecek ki?
Genellikle sınavlardan birkaç yıl sonra, soruları verenler ve soruları alanların arası bozulunca zamanında soruları çaldırdıkları ortaya çıkar. Bundan birkaç yıl sonra yine görürüz zamanında YKS sorularını çalmışlar diye. Ha şuan bile biliniyor soruların çalındığı zaten de iki üç yıla iyice belgelerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…