Torrent 0.0'da kalıyor

Ferhat D

Hectopat
Merhabalar, daha önce laptopumdan Torrent dosyası indirip kurmuştum bir sorun çıkmamıştı.
Şimdi elime masaüstü PC geçti ve onu kullanıyorum ve daha önce kurduğum Torrent'i tekrar kurmak istedim. UTorrent'i indirdim kurdum. Torrent dosyasını da açtım.
İlk önce eşlere bağlanılıyor hatası verdi. Trackers ekledim indiriliyor dedi 0.0 da kaldı.
Bu sorun laptopumda olmamıştı ama masaüstümde oluyor.
Başka Torrent kurmayı denedim yine aynı sorun.
Yardımcı olabilecek varsa iyi olur, iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
uTorrent, seeder sayısı azsa eşlere uzun sürede bağlanabilir. qBittorent ile deneyin, o da aynıysa beklemeniz gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
uTorrent, seeder sayısı azsa eşlere uzun sürede bağlanabilir. qBittorent ile deneyin, o da aynıysa beklemeniz gerek.

Hocam bir hafta kadar önce attığım sitedeki trackerleri Torrent'e ekleyerek indirmeyen Torrent'i indirdim. Sitede güncel sekilde çalışan Torrent trackerleri var.

Kesinlikle doğru. Torrent dosyasının seederi yoksa dışarıdan müdahaleyle çalışır hale getirilemez.

Kesinlikle doğru. Torrent dosyasının seederi yoksa dışarıdan müdahaleyle çalışır hale getirilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…