elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.864 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 9 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar Torrent'in indirme dosyasına tıklayınca görseldeki hatayı alıyorum: Görevi sonlandırıp tekrar denedim fakat Torrent'i hala indirmedim. Ne yapmam gerek?
Arkadaşlar Torrent'in indirme dosyasına tıklayınca görseldeki hatayı alıyorum: Görevi sonlandırıp tekrar denedim fakat Torrent'i hala indirmedim. Ne yapmam gerek?
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 9 Haziran 2021 #2 elegiac dedi: Arkadaşlar Torrent'in indirme dosyasına tıklayınca görseldeki hatayı alıyorum: Eki Görüntüle 1061477 Görevi sonlandırıp tekrar denedim fakat Torrent'i hala indirmedim. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Başka bir torrent indirme programı zaten çalışıyor diyor. Bir de torrent indirmek için .exe? Adware olmayasın? Artı 0 Eksi
elegiac dedi: Arkadaşlar Torrent'in indirme dosyasına tıklayınca görseldeki hatayı alıyorum: Eki Görüntüle 1061477 Görevi sonlandırıp tekrar denedim fakat Torrent'i hala indirmedim. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Başka bir torrent indirme programı zaten çalışıyor diyor. Bir de torrent indirmek için .exe? Adware olmayasın?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Haziran 2021 #3 Arkada bir Torrent programı daha çalışıyormuş. Artı 0 Eksi
KS KS elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.864 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 9 Haziran 2021 #4 körbiginar dedi: Arkada bir Torrent programı daha çalışıyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam onu anlayacak kadar İngilizcem var mesaj sayınızı doldurmak için mesaj yazmayın. SSDKullaniyorum dedi: Başka bir torrent indirme programı zaten çalışıyor diyor. Bir de torrent indirmek için .exe? Adware olmayasın? Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerek? Artı 0 Eksi
körbiginar dedi: Arkada bir Torrent programı daha çalışıyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam onu anlayacak kadar İngilizcem var mesaj sayınızı doldurmak için mesaj yazmayın. SSDKullaniyorum dedi: Başka bir torrent indirme programı zaten çalışıyor diyor. Bir de torrent indirmek için .exe? Adware olmayasın? Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerek?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Haziran 2021 #5 elegiac dedi: Hocam onu anlayacak kadar ingilizcem var mesaj sayınızı doldurmak için mesaj yazmayın. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Arkada başka Torrent programı çalışıyor mu işte onu soruyoruz? Artı 0 Eksi
elegiac dedi: Hocam onu anlayacak kadar ingilizcem var mesaj sayınızı doldurmak için mesaj yazmayın. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Arkada başka Torrent programı çalışıyor mu işte onu soruyoruz?
KS KS elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.864 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 9 Haziran 2021 #6 körbiginar dedi: Arkada başka Torrent programı çalışıyor mu işte onu soruyoruz? Genişletmek için tıkla... Hayır setup dosyasını açmaya çalıştım sadece. Artı 0 Eksi
körbiginar dedi: Arkada başka Torrent programı çalışıyor mu işte onu soruyoruz? Genişletmek için tıkla... Hayır setup dosyasını açmaya çalıştım sadece.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Haziran 2021 #7 elegiac dedi: Hayır setup dosyasını açmaya çalıştım sadece. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden Torrent'le ilgili bütün görevleri kapayıp tekrar dener misiniz? Artı 0 Eksi
elegiac dedi: Hayır setup dosyasını açmaya çalıştım sadece. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden Torrent'le ilgili bütün görevleri kapayıp tekrar dener misiniz?
KS KS elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.864 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 9 Haziran 2021 #8 körbiginar dedi: Görev yöneticisinden Torrent'le ilgili bütün görevleri kapayıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi uyguladım. Bunu konuyu açarken söylemiştim. Artı 0 Eksi
körbiginar dedi: Görev yöneticisinden Torrent'le ilgili bütün görevleri kapayıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam dediğinizi uyguladım. Bunu konuyu açarken söylemiştim.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Haziran 2021 #9 elegiac dedi: Hocam dediğinizi uyguladım. Bunu konuyu açarken söylemiştim. Genişletmek için tıkla... Başka bir fikrim yok. Artı 0 Eksi
elegiac dedi: Hocam dediğinizi uyguladım. Bunu konuyu açarken söylemiştim. Genişletmek için tıkla... Başka bir fikrim yok.
KS KS elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.864 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 9 Haziran 2021 #10 körbiginar dedi: Başka bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Peki. Artı 0 Eksi