olcanasqar
Centipat
- Makaleler
- 1
Ayrıyeten görsele sonradan baktım ve torrent üzerinden değil. Bu da indirdiğiniz kaynağa bağlı yani.Steam'in sunucuları ile torrrent dosyasını çektiğin kaynak bir değil. Çok nadir zamanlarda torrentten bire bir indirme hızı alırsın.
Ayrıyeten görsele sonradan baktım ve torrent üzerinden değil. Bu da indirdiğiniz kaynağa bağlı yani.
İndirdiğiniz site kısıtlıyordur.
Ayrıca torrent üzerinden indirmiyorsunuz.
Torrent çok yavaş olduğu için Chrome'dan indirmeye başladım. Burada Steam ile benzer sonuşlar alıyorum ama yüzde kaç tamamlandı göremiyorum.Bunu torrent üzerinden indirmiyorsunuz ki?
Dostum sana kötü bir haberim var. Şuan torrentten indirmiyorsun.16Mbps internetim var ama torrentte indirme yaparken maksimum 1Mb/s hızı gördüm. Steam'de 1.7Mb/s'ye kadar çıkıyor ama burada ortalama 900Kb/s hız alıyorum. Çözümü nedir?
Hocam o Seed ile alakalıdır birden çok kişi o dosyayı torrentten indirmeye çalışıyorsa hız yavaş olur.Torrent çok yavaş olduğu için Chrome'dan indirmeye başladım. Burada Steam ile benzer sonuşlar alıyorum ama yüzde kaç tamamlandı göremiyorum.
Hocam peki bu Chrome'da yüzdeyi nasıl görebilirim?Hocam o Seed ile alakalıdır birden çok kişi o dosyayı torrentten indirmeye çalışıyorsa hız yavaş olur.
İndirdiğiniz yerden kaynaklı başka bir indirme yeri seçin mesela Drive.Hocam peki bu Chrome'da yüzdeyi nasıl görebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.