James Z. Hetfield Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 17 Ocak 2021 #11 Torrent daha yavaş diye okumuştum. Sürprizbozan Korsana destek yok(!)
olcanasqar Centipat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 596 Makaleler 1 17 Ocak 2021 #12 Radian dedi: İndirdiğiniz yerden kaynaklı başka bir indirme yeri seçin mesela Drive. Genişletmek için tıkla... Hocam Drive'da dosya sıkıştırılıyor diyip kalıyor. Sadece burayı bulabildim tek parça halinde indiren.
Radian dedi: İndirdiğiniz yerden kaynaklı başka bir indirme yeri seçin mesela Drive. Genişletmek için tıkla... Hocam Drive'da dosya sıkıştırılıyor diyip kalıyor. Sadece burayı bulabildim tek parça halinde indiren.
Radian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer CIA Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #13 olcanasqar dedi: Hocam Drive'da dosya sıkıştırılıyor diyip kalıyor. Sadece burayı bulabildim tek parça halinde indiren. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum o zaman hocam .
olcanasqar dedi: Hocam Drive'da dosya sıkıştırılıyor diyip kalıyor. Sadece burayı bulabildim tek parça halinde indiren. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum o zaman hocam .
SapkaliPikacu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 17 Ocak 2021 #14 Netspeed - Altyapı Sorgulama Taahhütsüz, Limitsiz İnternet altyapisorgu.netspeed.com.tr İnternet Hız Testi - Download & Upload Speedtest | Türk Telekom Türk Telekom hız testi ile hemen internet hızınızı ölçün! Kolayca speed test yaparak download, upload hızı ve ping verilerinizi öğrenebilirsiniz. hiztesti.turktelekom.com.tr Şu ikisini yaptıktan sonra SS bırakınız size söyleyeceğim.
Netspeed - Altyapı Sorgulama Taahhütsüz, Limitsiz İnternet altyapisorgu.netspeed.com.tr İnternet Hız Testi - Download & Upload Speedtest | Türk Telekom Türk Telekom hız testi ile hemen internet hızınızı ölçün! Kolayca speed test yaparak download, upload hızı ve ping verilerinizi öğrenebilirsiniz. hiztesti.turktelekom.com.tr Şu ikisini yaptıktan sonra SS bırakınız size söyleyeceğim.
olcanasqar Centipat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 596 Makaleler 1 17 Ocak 2021 #15 SapkaliPikacu dedi: Netspeed - Altyapı Sorgulama Taahhütsüz, Limitsiz İnternet altyapisorgu.netspeed.com.tr İnternet Hız Testi - Download & Upload Speedtest | Türk Telekom Türk Telekom hız testi ile hemen internet hızınızı ölçün! Kolayca speed test yaparak download, upload hızı ve ping verilerinizi öğrenebilirsiniz. hiztesti.turktelekom.com.tr Şu ikisini yaptıktan sonra SS bırakınız size söyleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam 67Mbps çıkıyor. Şuan ADSL kullanıyorum ama VDSL modem siparişi verdim. Gelince VDSL'ye geçeceğim.
SapkaliPikacu dedi: Netspeed - Altyapı Sorgulama Taahhütsüz, Limitsiz İnternet altyapisorgu.netspeed.com.tr İnternet Hız Testi - Download & Upload Speedtest | Türk Telekom Türk Telekom hız testi ile hemen internet hızınızı ölçün! Kolayca speed test yaparak download, upload hızı ve ping verilerinizi öğrenebilirsiniz. hiztesti.turktelekom.com.tr Şu ikisini yaptıktan sonra SS bırakınız size söyleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam 67Mbps çıkıyor. Şuan ADSL kullanıyorum ama VDSL modem siparişi verdim. Gelince VDSL'ye geçeceğim.