Torrent'ten eskiden çok fazla oyun ve film indirirdim. Şimdi tekrar aklıma geldi. uTorrent programını indirdim ama henüz herhangi bir şey yüklemedim. Bilgisayarda bir yavaşlama olur mu?
Torrent'ten eskiden çok fazla oyun ve film indirirdim. Şimdi tekrar aklıma geldi. uTorrent programını indirdim ama henüz herhangi bir şey yüklemedim. Bilgisayarda bir yavaşlama olur mu?
İlk olarka uTorrent yerine açık kaynak, reklamsız, daha düzenli güncelleme alan ve izleyici çekerek torrent hızlarını artıran qBittorrent veya Transmission uygulamalarından birini yükleyin. uTorrent'i de kaldırın.
A Fast, Easy and Free Bittorrent Client For Mac, Windows and Linux
transmissionbt.com
İndirdiğiniz dosyaları işiniz bitince silin. Dosyaların birikmesi ve diskin doluluğu sistemde yavaşlamaya yol açabilir. Güvenlik açısından ücretli ya da ücretsiz bir antivirüs kullanın.
Kaspersky Standard, tüm cihazlar için sınıfının en iyisi antivirüs yazılımını sunar. Virüslere, kötü amaçlı yazılımlara ve fidye yazılımlarına karşı güçlü korumayla birlikte gelir. Windows PC, iOS, Android ve macOS ile uyumludur.
PC, Mac veya mobil cihazınız için gelişmiş internet güvenliği koruması, ayrıca çevrimiçi gizlilik için VPN ve SafeCam, 10 GB Cloud Backup, Parola Yöneticisi ve daha fazlası.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on any device's resources. The only free antivirus that you'll ever need!