Bilgisayarım yeni alındı. Torrent yükledim fakat torrenti yüklüyorum, üstüne tıklıyorum 30-40 saniye sonra açılıyor. Tıklayınca donuyor, tıklama felan yapamıyorum. Bit ve U ikisini de denedim. İkisinde de aynı sorun var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sadece bu yazılımlarda mı bu olmakta. Öncelikle sistemine antivirüs ve firewall veya tümleşik internet security paketleri kurun. Windows Güvenlik Duvarı bu şekilde kendini kapatır. Belki de bu engelliyor olabilir veya tümleşik güvenlik yazılımınız varsa geçici olarak devre dışı bırakın.
Kardeşim yeni aldım diyorsun. Kıyma bilgisayara torrent programları bile çok zararlı bir sisteme sahip. uTorrent bile yükleme yaparken zararlı içerikler vardır hiç bir sorumluluk kabul etmiyoruz diye sözleşme yapıyor programı kurarken. Sistemin verimliliğini düşürüyorsun şahsen ben bilgisayardan tamamen kaldırdım yüklemem bile bilgisayar kendine geldi yalan yok. Uzak durmanı tavsiye ediyorum torrent sistemlerinden. Zararlı içerikler çünkü.. Önermiyorum kullanmanı özellikte yeni aldığın bir bilgisayara asla önermiyorum.
@THE_MILLER Bey ben torrent client indirme adreslerine bile giremiyorum. Sorun ne olabilir? Sadece VPN ile işimi görebiliyorum. Toplu yaşam merkezinde kalıyorum. Eğer torrent portları kapattırılmışsa bunu nasıl açtırabilirim?
Router üzerinden torrent kapatılmış olabilir. Toplu olarak internet dağıtılıyorsa, diğer kullanıcıların hızlarını etkilemesin diye yapılmaktadır ve de bu mantıklı olandır. Routere erişim imkanınız varsa ayarlarından yapabilirsiniz yoksa da belirttiğiniz gibi VPN üzerinden devam edeceksiniz.
Router/modem marka ve modeline göre port açma işlemi farklılık gösterir. Model neyse ona göre aratırsanız ulaşırsınız. Diğer isteklerin illegal. Bu platformda bu tür konularda destek olmamaktayız.