Torrent "eşler aranıyor" sorunu

alaydar

Hectopat
Yaklaşık 3 hafta önce TürkTelekom'un verdiği VDSL modemi bozuldu ve Yeni modem aldım TPlink VR300 (TurkNet abonesiyim bu arada) bu tarihten sonra sadece bitturk.net sitesinden indirdiğim torrent dosyaları bilgisayarımda indirmeye başlamıyor "eşler aranıyor" kısmında kalıyor. Zamunda'dan indirdiğim torrentler iniyor, Bitturkten indirdiğim dosya ofisimde denedim burada indiriyor. Yüksek ihtimal yeni aldığım modemle alakalıdır diye düşünüyorum. Mümkün müdür bu? Mümkünse ayar yapabilir miyim? Sık kullandığım Türkçe içeriklerin olduğu bir site ve gözden çıkaramam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Torrent'i seedleyen kimse olmadığı için indiremiyorsunuz. Torrent mantığı şu şekildedir: Bir veya birden çok kişi o dosyaya sahiptir ve o dosyayı indirmek isteyenler için upload eder. Bu kişilere seeder denir. Eğer indirmek istediğiniz dosyanın hiç seeder'ı yoksa dosyayı indirebileceğiniz bir kaynak olmadığından dolayı indirme işlemi yapılamaz. Seeder'ı bol olan bir kaynaktan indirmeyi deneyin.

Farklı torrent paylaşım sitelerinden (Zamunda, Kat.ph, 1337X) torrent aramaya bak. Bunların torrenti hızlı.

Farklı Sitelerden Torrent İndirdiğimde Çalışıyor, Bahsettiğim sitedeki Seeder'da var torrentlerde. buna eminim çünkü O torrent dosyasını başka bir Pc'de açtığımda indirme yapıyor, ki sitede de 50 kişiye yakın seeder görünüyor. sadece bu sitedeki torrentlerde sıkıntı yapıyor. başka sitelerde de türkçe içerik bulamıyorum malesef.

Modemden Şüphelenme sebebim, 10 senedir kullandığım site, site yönetimiyle iletişime geçtim en son 3 hafta önce İndirme yaptığım görünüyormuş. tam modemi değiştirdiğim zaman onun haricinde etkileyecek bir şey yapmadım çünkü.

Modemle alakalı değil. Torrent'i sizden başka indiren olmadığı için indiremiyorsunuz. Eğer Torrent indirirken eş olmazsa dosya inmez.
Fikri olan yok sanırım
TP-link İle iletişime geçtim Servis Sağlayıcınızın DNS Ayarından dedi. Malum Türknet'e ulaşmak mümkün değil, PCden dns ayarını 8.8.8.8 8.8.4.4 yapınca düzeldi. Türknet sağolsun ya bana özel bozmuş dns ayarını yada başka bişey. neyse kapanabilir konu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…