Torrent indirme hız yavaşlığı

ziya

Kilopat
Bazı oyunları ve filmleri torrentten indiriyorum. Eskiden 1 Mbps ile inerdi ama şimdi sanki 255 Kbps'a kilitlenmiş gibi iniyor. Adil Kullanım Kotası desem onda 100 ile indiriyormuş. Upload hızı da çok düşük 0.5 kbs. Ne yapabilirim. Bu arada Ttnet kullanıyorum, hızımı bilmiyorum. Bunu nasıl ölçerim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adil Kullanım Kotasının sonlarına doğru yaklaşmışsın kardeş. Yakında dolar 100 kb ile indirmeye başlarsın. Sonraki ay düzelir. Hızını ölçmek için Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test şu adrese tıklayarak öğrenebilirsin.

Bu arada bilgi yanlışlığını düzelteyim. Adil Kullanım Kotası devreye girince 3 Mbit'e düşer hızınız. 300 Kb ile indirme yaparsınız. Uygulama ilk başladığında 1 Mbit'e düşüyordu. Daha sonra çıkan karar ile birlikte hız 3 Mbit'e çekildi.

böyle.

Ve Belirsiz arkadaşımızın dediğine göre ben şu an AKK'li mi sayılıyorum?

İndirdiğin torrenti kaç kişi seed ediyor ona bak. Ben torrentten bir şey indireceğim zaman seed edenlerin sayısına bakarım. Ne kadar seed o kadar hız

Test sonucunun böyle çıktıysa hızının düşmemiş demektir Sorun başka bir şeyden olabilir.
Sorun AKK de. Ben de AKK yi aşınca hız hala 10 MB gösteriyordu. Ancak indirme hızı yavaştı. Sorunu bence bu Adil Kullanım Kotasını aşmak.

Sorun AKK de. Ben de AKK yi aşınca hız hala 10 MB gösteriyordu. Ancak indirme hızı yavaştı. Sorunu bence bu Adil Kullanım Kotasını aşmak.
Teşekkürler konu açık kalsın diğer ay yazarım hızımı. Tamam arkadaşlar yardımınız için teşekkürler. Her yolu denedikten sonra ince ayar yapmayı denedim. İşe yaradı fakat biraz önce de AKK uyarısı geldi . 3 Mbs oldu ama buna da şükür. Konu kapatılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…