Torrent özünde bir dosya biçimi ve bunda bir sakınca yok. Sakınca olabilecek şey ne indirmeye çalıştığınız. Oyunlardan bahsettiğinizi varsayarak güvenilir belli başlı isimler var hepimizin bildiği. Öbür türlüsü en son forumda yasaktı ama değilse isim de verebilirim.
Korsan yazılım indiriyorsanız torrentten risk her korsan yazılımda olduğu kadar var. Bende sıkıntı yaşamadım bu zaman kadar. Torrent zaten bir dosya türü indirilen kaynak önemli yani.
Hocam gerçekten meraktan soruyorum ne farkı var? uTorrent Web kullanıyorum. qBittorrentte kullandım ve arayüzü bana o samimiyeti vermediği için bırakmıştım. uTorrent tarafının bir sıkıntısı mı var?
Hocam gerçekten meraktan soruyorum ne farkı var? uTorrent Web kullanıyorum. qBittorrentte kullandım ve arayüzü bana o samimiyeti vermediği için bırakmıştım. uTorrent tarafının bir sıkıntısı mı var?