Torrent oyun indirmek zararlı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mehmeet61

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni sistem topladım fakat oyunlar gerçekten çok uçuk fiyatlarda, en ucuz oyun 200 TL. Torrent'ten indirsem bilgisayara ne gibi zararı olur, alacağım riske değer mi? Teşekkürler şimdiden.

Korsan seviyorsanız neden olmasın. 🙂

Ama her korsan virüs değildir.
kacannn

Korsan zaten belli başına tamamen kötü gereksiz ve hırsızların kullandığı bir şey. Torrent gibi sitelerden kesinlikle virüs herhangi bir şey olabilir, sistem de yeniyse ben olsam kıyamam hiç denemezdim. Arkadaşlarınla birleşip 1 hesaptan oyunu alıp birlikte kullanmak bir çözüm olabilir.

Her torrent zararlı değil. Zararlı olanı da var zararlı yazılım olmayanı da var. Düzgün sitelerden kurarsan sıkıntı çıkmaz.

İndirdiğin dosyaya ve siteye göre.
İndirmeyi biliyorsanız hiçbir şey olmaz. Ancak herkesin basitçe ulaşabileceği kaynakları kullanırsanız güvensiz çıkma ihtimali çok daha fazla.
Her korsan virüs değildir, düzgün yerlerden indirdiğin sürece virüs yemezsin.
Şimdi böyle dediniz ancak dikkat edin, ben sizin dediğinizin birebir aynısını yazdım diye çok haklı bir şekilde (!) "Korsana Tevşik" cezası yedim. Torrent zararlı mı konularına yazmaya korkuyorum artık.

Herkesin indirdiği bir yerden indirirsen ve antivirüsün varsa sıkıntı olmaz. (Torrent iyidir demiyorum ama.)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı