magicfrozy Hectopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 597 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #1 Merhaba. Daha yeni bir oyuncu laptopu aldım ama Torrent oyun kurmak istiyorum. Acaba bilgisayarıma zarar verir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2022
Merhaba. Daha yeni bir oyuncu laptopu aldım ama Torrent oyun kurmak istiyorum. Acaba bilgisayarıma zarar verir mi?
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 8 Mayıs 2022 #2 Nereden indirip kurduğunuza bağlı.
BatuRyz Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 590 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel güvenlik görevlisi 8 Mayıs 2022 #3 magicfrozy dedi: Merhaba. Daha yeni bir oyuncu laptopu aldım ama Torrent oyun kurmak istiyorum. Acaba bilgisayarıma zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Doğru yerlerden kurarsan zarar vermez.
magicfrozy dedi: Merhaba. Daha yeni bir oyuncu laptopu aldım ama Torrent oyun kurmak istiyorum. Acaba bilgisayarıma zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Doğru yerlerden kurarsan zarar vermez.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.308 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #4 magicfrozy dedi: Merhaba. Daha yeni bir oyuncu laptopu aldım ama Torrent oyun kurmak istiyorum. Acaba bilgisayarıma zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Doğru sitelerden kurarsan vermez.
magicfrozy dedi: Merhaba. Daha yeni bir oyuncu laptopu aldım ama Torrent oyun kurmak istiyorum. Acaba bilgisayarıma zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Doğru sitelerden kurarsan vermez.
Astiva Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Bin Çözüm, Bir Efsane Dizüstü Cerrahı Tecrübeli Moderatör Kıdemli Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 13.217 Makaleler 10 Çözümler 1.091 Yer Ankara 💻 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Joker 8 Mayıs 2022 #5 Oyun laptopu alabilen bir kişinin oyun alamaması çok ilginç.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.308 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #6 magicfrozy dedi: FitGirl'den indirdim bir tane ama Türk Torrent siteleri daha mantıklı geliyor torrentoyunindir güvenilir midir acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam bu konu hakkında kimse yorum yapamaz forum olarak korsana karşıyız.
magicfrozy dedi: FitGirl'den indirdim bir tane ama Türk Torrent siteleri daha mantıklı geliyor torrentoyunindir güvenilir midir acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam bu konu hakkında kimse yorum yapamaz forum olarak korsana karşıyız.
magicfrozy Hectopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 597 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #7 Astiva dedi: Oyun laptopu alabilen bir kişinin oyun alamaması çok ilginç. Genişletmek için tıkla... hocam malum fiyatlar sağolsun ya oyun alıcaktım ya laptop tesekkür ederim hepinize
Astiva dedi: Oyun laptopu alabilen bir kişinin oyun alamaması çok ilginç. Genişletmek için tıkla... hocam malum fiyatlar sağolsun ya oyun alıcaktım ya laptop tesekkür ederim hepinize
Toxpox Megapat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 583 Makaleler 1 Çözümler 21 8 Mayıs 2022 #8 Ya çok merak ediyorum bu "doğru yerler" dediğiniz yerlerdeki crack'i siz mi hazırlıyorsunuz? Kardeşim neye göre böyle mesaj atıyorsunuz ya. Doğru olan tek yer oyunun yapımcısının satışa sunduğu yerler.
Ya çok merak ediyorum bu "doğru yerler" dediğiniz yerlerdeki crack'i siz mi hazırlıyorsunuz? Kardeşim neye göre böyle mesaj atıyorsunuz ya. Doğru olan tek yer oyunun yapımcısının satışa sunduğu yerler.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mayıs 2022 #9 Hiçbiri güvenilir değil, emin olamazsın. Kimse o sitede virüs yok kullan diyemez çünkü 3. parti. Korsan kullanmamanızı öneririm.
Hiçbiri güvenilir değil, emin olamazsın. Kimse o sitede virüs yok kullan diyemez çünkü 3. parti. Korsan kullanmamanızı öneririm.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.308 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #10 Ban hayırlı olsun dostum.