H Hayvansever89 Picopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Nisan 2021 #1 Merhaba, virüs bulaştırmayan düzgün bir torrent programı arıyorum. uTorrent vs sürekli uygulama indiriyor kafasına göre. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, virüs bulaştırmayan düzgün bir torrent programı arıyorum. uTorrent vs sürekli uygulama indiriyor kafasına göre. Yardımcı olursanız sevinirim.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.761 Makaleler 63 Çözümler 478 21 Nisan 2021 #2 Virüs bulaşması indirdiğiniz şey ile alakalı. Torrent yazılımları doğrudan virüs bulaştırmaz. Önereceğim program: BitTorrent. Windows için BitTorrent İstemcilerini İndirin Windows için BitTorrent Web ve Classic ürünlerimiz, size uygun sürümü hızla bulmanıza yardımcı olmak için tek bir yerde bulunur. Bugün torrent programı indir. www.bittorrent.com
Virüs bulaşması indirdiğiniz şey ile alakalı. Torrent yazılımları doğrudan virüs bulaştırmaz. Önereceğim program: BitTorrent. Windows için BitTorrent İstemcilerini İndirin Windows için BitTorrent Web ve Classic ürünlerimiz, size uygun sürümü hızla bulmanıza yardımcı olmak için tek bir yerde bulunur. Bugün torrent programı indir. www.bittorrent.com
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #3 Hayvansever89 dedi: Merhaba, virüs bulaştırmayan düzgün bir torrent programı arıyorum. uTorrent vs sürekli uygulama indiriyor kafasına göre. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Making sure you're not a bot!
Hayvansever89 dedi: Merhaba, virüs bulaştırmayan düzgün bir torrent programı arıyorum. uTorrent vs sürekli uygulama indiriyor kafasına göre. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Making sure you're not a bot!
Maximen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.215 Çözümler 7 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #4 Daha iyisi yok. qBittorrent Official Website qBittorrent Official Website www.qbittorrent.org