Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.732 Makaleler 13 Çözümler 705 4 Mayıs 2020 #11 BitTorrent kullanıyorum, diğerinden daha hızlı. Bitdefender herhangi bir şey algılamadı. 5-6 ay falan oldu kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.
BitTorrent kullanıyorum, diğerinden daha hızlı. Bitdefender herhangi bir şey algılamadı. 5-6 ay falan oldu kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 4 Mayıs 2020 #12 299884 dedi: Webhelper diye bir virüs varmış, torrent programları üzerinden bulaşıyormuş. Bunu öğrendikten sonra bu konuyu açma gereği duydum. Genişletmek için tıkla... Virüsün kaynağının Torrent türevi programlar olduğundan emin misiniz? Mümkünse, bununla ilgili güvenilir bir kaynak paylaşabilir misiniz?
299884 dedi: Webhelper diye bir virüs varmış, torrent programları üzerinden bulaşıyormuş. Bunu öğrendikten sonra bu konuyu açma gereği duydum. Genişletmek için tıkla... Virüsün kaynağının Torrent türevi programlar olduğundan emin misiniz? Mümkünse, bununla ilgili güvenilir bir kaynak paylaşabilir misiniz?
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 4 Mayıs 2020 #13 Webhelper kaldırılabiliyor o sıkıntı değil.
ykH8eqLN Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.245 Çözümler 6 4 Mayıs 2020 #14 Transmission.
2 299884 Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Mayıs 2020 #15 Jonathan North dedi: Virüsün kaynağının Torrent türevi programlar olduğundan emin misiniz? Mümkünse, bununla ilgili güvenilir bir kaynak paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Geç oldu kusura bakma. WebHelper virüsünü kaldır (Kaldırma Rehberi) - Eyl 2019 tarihinde güncellendi WebHelper 50'den fazla anti-virüs programı tarafından tespit edilmiş potansiyel bir zararlı yazılımdır. WebHelper sinsi bir şekilde sisteme sızan ve a virusler.info.tr 222744 dedi: Webhelper kaldırılabiliyor o sıkıntı değil. Genişletmek için tıkla... Kaldırılabiliyor, fakat başımız ağrımasın değil mi
Jonathan North dedi: Virüsün kaynağının Torrent türevi programlar olduğundan emin misiniz? Mümkünse, bununla ilgili güvenilir bir kaynak paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Geç oldu kusura bakma. WebHelper virüsünü kaldır (Kaldırma Rehberi) - Eyl 2019 tarihinde güncellendi WebHelper 50'den fazla anti-virüs programı tarafından tespit edilmiş potansiyel bir zararlı yazılımdır. WebHelper sinsi bir şekilde sisteme sızan ve a virusler.info.tr 222744 dedi: Webhelper kaldırılabiliyor o sıkıntı değil. Genişletmek için tıkla... Kaldırılabiliyor, fakat başımız ağrımasın değil mi