Torrent Programıyla İndirdiğiniz En Yüksek Boyutlu Dosya Nedir?

Evet gavur Arka Sokaklar'ı ama güzel.
2.3 TB baya fazlaymış ama 4 k olarak mı indirdiniz biraz araştırdım 1080 bluray sezon başına 100 gb olarak gözüküyor.
Hocam saygılar, hangi site o tam kalite veren merak ettim doğrusu
200 GB civarında bir film serisi indirmiştim ben en yüksek olarak.
Link yasak değilse bir site önerebilirim ama korsan yüzünden beni banlayabilirler

Hocam saygılar, hangi site o tam kalite veren merak ettim doğrusu
200 GB civarında bir film serisi indirmiştim ben en yüksek olarak.

Tpb.

2.3 TB bayağı fazlaymış ama 4 k olarak mı indirdiniz biraz araştırdım 1080 BluRay sezon başına 100 GB olarak gözüküyor.

Hayran yapımı çözünürlük artırıyorlar.
Link yasak değilse bir site önerebilirim ama korsan yüzünden beni banlayabilirler

Hocam daha önce ceza yedim yapmayın.

Çok uzun zamandır kullandığımdan ve de çok şey indirdiğimden ötürü hangisi en fazlaydı hatırlayamıyorum.

South Park ilk 15 sezon veya Wolfenstein II The New Colossus olabilir. İşin ironik tarafı South Park yıllarca durdu ve hiç izlemedim sonra yer sıkıntısı olunca sildim. The New Colossus'u da en fazla 2-3 bölümden sonra veya hiç oynamadan önce satın aldım. Orijinal haliyle defalarca bitirdim.

Torrent kullanmaya başladığım günlerden bugünlere kadar (~15 yıl) minimum 3 TB çekmişimdir. Film/dizi/oyun üçlüsünde her zaman ilk kullandığım kanal oldu. Tabi bunlarla sınırlı değildi. Programlar, müzikler, duvar kağıtları vs. hemen her kategoride kullandım ve bazılarında mecburi veya keyfi kullanmaya devam ediyorum.

Oyunlarda repack, film ve dizilerde en yeni teknoloji kodekler ile oluşturulmuş versiyonları tercih ettiğim için tekil olarak fazla boyutlu indirme yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…