uTorrent kullanmayın zaten. qBittorrent'i tercih edin.Arkadaşlar ben Torrent'i indirmek için setup dosyasını açıyorum fakat Extracking'den sonra Setup'a geçmiyor.
Korsan olduğunu nereden çıkardınız acaba?Korsana destek vermiyoruz.
Torrent niçin kullanılır acaba? Hangi setup kurmayı çalışıyor belli değil. Zaten alttan öneriyi yazdım.Hangi torrent istemcisini kurmaya çalışıyorsunuz?
Korsan olduğunu nereden çıkardınız acaba?
P2P indirme için olmasın? Ben burada korsana dair hiçbir şey göremiyorum.Torrent niçin kullanılır acaba?
Sorunun AV kaynaklı olduğunu nereden tespit ettiniz? Cihazı savunmasız bırakabilecek böyle bir işlem en basit hatada önerilmesi gereken bir şey değil.Zaten alttan öneriyi yazdım.
Korsan Torrent demek değildir, P2P indirme için olabilir.Torrent niçin kullanılır acaba? Hangi setup kurmayı çalışıyor belli değil. Zaten alttan öneriyi yazdım.
Amacı biliyorum zaten. Ne indirdiği belli değil demeyi çalıştım.P2P indirme için olmasın? Ben burada korsana dair hiçbir şey göremiyorum.
Ben şahsen GNU/Linux dağıtımlarını indirmek için kullanıyorum genelde, sizin ne amaçla kullandığınızı bilemem tabii.
Setup geçmediğine göre dosyayı silinmiş olabilir. Ondan dolayı AV kaynaklı dedim.P2P indirme için olmasın? Ben burada korsana dair hiçbir şey göremiyorum.
Ben şahsen GNU/Linux dağıtımlarını indirmek için kullanıyorum genelde, sizin ne amaçla kullandığınızı bilemem tabii.
Sorunun AV kaynaklı olduğunu nereden tespit ettiniz? Cihazı savunmasız bırakabilecek böyle bir işlem en basit hatada önerilmesi gereken bir şey değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.