Vodafone Superonline diye bir sağlayıcı yok.Arkadaşımın internet sağlayıcısı Vodafone Superonline. Arkadaşım Torrent sitelerine girebiliyor ama ben devlet sansür koyduğu için giremiyorum. Sebebi nedir acaba?
VPN ile girmiştir.Arkadaşımın internet sağlayıcısı Vodafone Superonline. Arkadaşım Torrent sitelerine girebiliyor ama ben devlet sansür koyduğu için giremiyorum. Sebebi nedir acaba?
Okul ya da hastane interneti mi kullanıyorsunuz?
Vodafone Superonline diye bir sağlayıcı yok.
Torrent siteleri derken illegal sitelerden bahsettiğinizi düşünüyorum, yine de yasal bir iş yapacağınızı düşünüyorsanız VPN indirebilirsiniz.
VPN ile girmiştir.
Torrent inmeye basladiktan sonra vpnyi kapatabilirsin indirdigini gizlemek gibi bir derdin yoksa. Guvenli internet acik mi?Evimin interneti.
Bildiğiniz Torrent oyun indirme sitesinden bahsediyorum illegal olduğunu düşünmüyorum VPN ile girince indirme hızı düşüyor ister istemez.
VPN kullanmadan giriyor arkadaşımın evine gittim benim telefondan da giriyor ne internet sağlayıcısı ile olduğunu düşünüyorum.
Torrent inmeye basladiktan sonra VPN'yi kapatabilirsin indirdigini gizlemek gibi bir derdin yoksa. Guvenli internet acik mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.