Torrent siteleri açılmıyor

efedou35

Hectopat
Arkadaşımın internet sağlayıcısı Vodafone Superonline. Arkadaşım Torrent sitelerine girebiliyor ama ben devlet sansür koyduğu için giremiyorum. Sebebi nedir acaba?

Okul ya da hastane interneti mi kullanıyorsunuz?

Arkadaşımın internet sağlayıcısı Vodafone Superonline. Arkadaşım Torrent sitelerine girebiliyor ama ben devlet sansür koyduğu için giremiyorum. Sebebi nedir acaba?
Vodafone Superonline diye bir sağlayıcı yok.
Torrent siteleri derken illegal sitelerden bahsettiğinizi düşünüyorum, yine de yasal bir iş yapacağınızı düşünüyorsanız vpn indirebilirsiniz.

Okul ya da hastane interneti mi kullanıyorsunuz?

Evimin interneti.

Vodafone Superonline diye bir sağlayıcı yok.
Torrent siteleri derken illegal sitelerden bahsettiğinizi düşünüyorum, yine de yasal bir iş yapacağınızı düşünüyorsanız VPN indirebilirsiniz.

Bildiğiniz Torrent oyun indirme sitesinden bahsediyorum illegal olduğunu düşünmüyorum VPN ile girince indirme hızı düşüyor ister istemez.

VPN ile girmiştir.

VPN kullanmadan giriyor arkadaşımın evine gittim benim telefondan da giriyor ne internet sağlayıcısı ile olduğunu düşünüyorum.

Evimin interneti.

Bildiğiniz Torrent oyun indirme sitesinden bahsediyorum illegal olduğunu düşünmüyorum VPN ile girince indirme hızı düşüyor ister istemez.

VPN kullanmadan giriyor arkadaşımın evine gittim benim telefondan da giriyor ne internet sağlayıcısı ile olduğunu düşünüyorum.
Torrent inmeye basladiktan sonra vpnyi kapatabilirsin indirdigini gizlemek gibi bir derdin yoksa. Guvenli internet acik mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı