İnternete yeni çıkmış olan bir Torrent'i indirmeye çalışıyorum fakat çok yavaş iniyor, sebebi nedir? Normalde 1-1.5MB ile indiriyorum Torrent'leri, Steam'den oyunları vs. ama burada KB bazen 1MB oluyor o kadar.
Aga bu bilgiyi öğrensen ne değişecek? Nasıl bir öneri sunacaksın merak ettim. Torrent indirme hızı ile internetin hızı bağımsızdır. Her dosyada max verim alamazsın.
Boşuna indirme Empress yeniden kırdı FH5'i daha stabil ve hatasız. DODI onu repack yapar. Fitgirl ile Empress'in arası iyi değil o yüzden oradan beklemenin gereği yok.
Boşuna indirme Empress yeniden kırdı FH5'i daha stabil ve hatasız. DODI onu repack yapar. Fitgirl ile Empress'in arası iyi değil o yüzden oradan beklemenin gereği yok.