yalcingney Decapat Katılım 15 Mayıs 2019 Mesajlar 486 Çözümler 4 Yer Antalya 9 Ekim 2019 #1 Başlıca edindiğim bazı oyunlarda maalesef ki Windows Defender virüs bulmakta ve bunları temizlemeye çalıştığında oyunların artık açılmayacağını tahmin ediyorum. Bu durum için önerileriniz nelerdir? Tek kişilik oyunlara para vermeyi tercih etmiyorum.
Başlıca edindiğim bazı oyunlarda maalesef ki Windows Defender virüs bulmakta ve bunları temizlemeye çalıştığında oyunların artık açılmayacağını tahmin ediyorum. Bu durum için önerileriniz nelerdir? Tek kişilik oyunlara para vermeyi tercih etmiyorum.
Hasan Gürlek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2017 Mesajlar 1.495 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2019 #2 Korsan oyunlarla ilgili destek sağlamıyoruz. Madem virüs buluyor, kullanmayın derim.