Torrenti kaldırınca WebHelper silinmiş midir?

glymben

Decapat
Daha fazla  
Merhaba herkese. Ben torrent yükledim, bildiğiniz gibi WebHelper gibi lanet bir şey var. Bir seferinde geldiğinde format atmıştım ancak bunun siteyle alakalı olduğunu düşünmüştüm. Bugun kendi sitesinden yine indirdim, yine geldi tabii ki. Torrenti kaldırdım WebHelper ses karıştırıcısında görünmüyor. Acaba virüs kalkmış mıdır?

Merhaba herkese. Ben torrent yükledim, bildiğiniz gibi WebHelper gibi lanet bir şey var. Bir seferinde geldiğinde format atmıştım ancak bunun siteyle alakalı olduğunu düşünmüştüm. Bugun kendi sitesinden yine indirdim, yine geldi tabii ki. Torrenti kaldırdım WebHelper ses karıştırıcısında görünmüyor. Acaba virüs kalkmış mıdır?
WEBHELPER VİRÜS DEĞİL.
İnsanları çok yanlış bilgilendirdiler.

WebHelper virüs değildir, uTorrent'in çalışmasını sağlayan bir araçtır. İnternette birkaç yerde adının 'virüs' olarak anılması ise ayrı bir gariplik.

Steam kullanırken de Steam'in çalışmasını sağlayan araçlar ses karıştırıcısında görünüyor:

steam.PNG

Fakat ben uTorrent yerine qBittorent kullanılmasını tavsiye ediyorum.

Yardımlarınız için teşekkürler bende çoğu yerde virüsmü değil mi tartışmasını gördüm ancak internetten yüksek boyutlu bir şey indirmek istendiğinde torrent dışında pek fazla seçenek çıkmıyor maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı