Ali Keser Kilopat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2016 #1 Şimdi birisi gelecek, ''Technopat korsana karşıdır!'' diyecek. Aha geliyorlar hissediyorum.
A AeTh9sha Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 1.950 Makaleler 3 Çözümler 2 20 Ağustos 2016 #2 Technopat korsana karşıdır!
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.319 Makaleler 7 Çözümler 31 20 Ağustos 2016 #3 Torrent sadece korsan şeyler indirmek için kullanılmıyor. Düzenleme: Bu konu niye açıldı? Son düzenleme: 20 Ağustos 2016
Ali Keser Kilopat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2016 #4 Xoloth dedi: Torrent sadece korsan şeyler indirmek için kullanılmıyor. Düzenleme: Bu konu niye açıldı? Genişletmek için tıkla... Moderatör aklınca bana oyun oynuyor. Torrent programları yanıt vermeme sorunu başlığındaki mesajlarınız Torrent'in sadece korsan oyun için kullanıldığını sanan kullanıcı başlığındaki konuya taşındı. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2017
Xoloth dedi: Torrent sadece korsan şeyler indirmek için kullanılmıyor. Düzenleme: Bu konu niye açıldı? Genişletmek için tıkla... Moderatör aklınca bana oyun oynuyor. Torrent programları yanıt vermeme sorunu başlığındaki mesajlarınız Torrent'in sadece korsan oyun için kullanıldığını sanan kullanıcı başlığındaki konuya taşındı.
Melih DARCAN Kilopat Katılım 26 Ağustos 2015 Mesajlar 491 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2016 #5 Aferin (!) o moderatöre.
derlemeler Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 1.063 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kurgu ve Grafik 20 Ağustos 2016 #6 Torrenti legal anlamda kullanan görmedim ben şuana kadar...
Melih DARCAN Kilopat Katılım 26 Ağustos 2015 Mesajlar 491 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2016 #7 derlemeler dedi: Torrenti legal anlamda kullanan görmedim ben şuana kadar... Genişletmek için tıkla... Bu legal olarak kullanılmadığı anlamına gelmez.
derlemeler dedi: Torrenti legal anlamda kullanan görmedim ben şuana kadar... Genişletmek için tıkla... Bu legal olarak kullanılmadığı anlamına gelmez.
derlemeler Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 1.063 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kurgu ve Grafik 20 Ağustos 2016 #8 Melih DARCAN dedi: Bu legal olarak kullanılmadığı anlamına gelmez. Genişletmek için tıkla... Valla bana bir örnek gösterirseniz sevinirim. Lisansı olan bir paylaşım görmedim ben torrentte şahsi şeylerde paylaşılmayacağına göre ? % 90 İllegal kullanılıyor ve iyiki de kullanılıyor Allah başımızdan torrenti eksik etmesin...
Melih DARCAN dedi: Bu legal olarak kullanılmadığı anlamına gelmez. Genişletmek için tıkla... Valla bana bir örnek gösterirseniz sevinirim. Lisansı olan bir paylaşım görmedim ben torrentte şahsi şeylerde paylaşılmayacağına göre ? % 90 İllegal kullanılıyor ve iyiki de kullanılıyor Allah başımızdan torrenti eksik etmesin...
Melih DARCAN Kilopat Katılım 26 Ağustos 2015 Mesajlar 491 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2016 #9 Chip dergisinde görmüştüm Doctor Who bölümleri torrentten legal olarak dağıtılıyor.
derlemeler Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 1.063 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kurgu ve Grafik 20 Ağustos 2016 #10 Melih DARCAN dedi: Chip dergisinde görmüştüm Doctor Who bölümleri torrentten legal olarak dağıtılıyor. Genişletmek için tıkla... Biz illegal olan kısmıyla ilgileniyoruz Teşekkürler yine de. Not: Technopat korsana karşıdır ( Ceza yemeyelim sonra ). Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2016
Melih DARCAN dedi: Chip dergisinde görmüştüm Doctor Who bölümleri torrentten legal olarak dağıtılıyor. Genişletmek için tıkla... Biz illegal olan kısmıyla ilgileniyoruz Teşekkürler yine de. Not: Technopat korsana karşıdır ( Ceza yemeyelim sonra ).