R Remous Kilopat Katılım 10 Kasım 2015 Mesajlar 763 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2016 #31 eopFnc dedi: Torrent'i legal kullanan kişi sayısı Bayburt'un nüfusundan azdır . Genişletmek için tıkla... Aslında öyle ama kullanan nadir insanlar olabilir
eopFnc dedi: Torrent'i legal kullanan kişi sayısı Bayburt'un nüfusundan azdır . Genişletmek için tıkla... Aslında öyle ama kullanan nadir insanlar olabilir
K Kadirwasthere Kilopat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 538 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Student 5 Eylül 2016 #32 eopFnc dedi: Torrent'i legal kullanan kişi sayısı Bayburt'un nüfusundan azdır. Genişletmek için tıkla... Bu durum Türkiyede geçerli. Yurtdışında emin olun Türkiye nüfusundan fazla legal kullanıcı var.
eopFnc dedi: Torrent'i legal kullanan kişi sayısı Bayburt'un nüfusundan azdır. Genişletmek için tıkla... Bu durum Türkiyede geçerli. Yurtdışında emin olun Türkiye nüfusundan fazla legal kullanıcı var.
1 15894 Megapat Katılım 24 Mart 2014 Mesajlar 670 Çözümler 2 25 Haziran 2017 #33 derlemeler dedi: Torrenti legal anlamda kullanan görmedim ben şuana kadar... Genişletmek için tıkla... Torrent üzerinden Ubuntu indirmiştim
derlemeler dedi: Torrenti legal anlamda kullanan görmedim ben şuana kadar... Genişletmek için tıkla... Torrent üzerinden Ubuntu indirmiştim
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #34 derlemeler dedi: Valla bana bir örnek gösterirseniz sevinirim. Lisansı olan bir paylaşım görmedim ben torrentte şahsi şeylerde paylaşılmayacağına göre ? % 90 İllegal kullanılıyor ve iyiki de kullanılıyor Allah başımızdan torrenti eksik etmesin... Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşıma torrentle dosya gönderdim, torrentten IW4x indirdim (MW2'ye çok iyi değişiklikler yapan bir proje). derlemeler dedi: Torrenti legal anlamda kullanan görmedim ben şuana kadar... Genişletmek için tıkla... Saydıklarım illegal mi?
derlemeler dedi: Valla bana bir örnek gösterirseniz sevinirim. Lisansı olan bir paylaşım görmedim ben torrentte şahsi şeylerde paylaşılmayacağına göre ? % 90 İllegal kullanılıyor ve iyiki de kullanılıyor Allah başımızdan torrenti eksik etmesin... Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşıma torrentle dosya gönderdim, torrentten IW4x indirdim (MW2'ye çok iyi değişiklikler yapan bir proje). derlemeler dedi: Torrenti legal anlamda kullanan görmedim ben şuana kadar... Genişletmek için tıkla... Saydıklarım illegal mi?