AdnanMer Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #1 Torrent'dan Dying Light 1'in echanced Edition'u indirdim. İnince dosya geldi ama başka bir şey gelmedi, ne setup ne de oyun logosu. Ne yapmalıyım? AdnanMer dedi: Torrent'dan Dying Light 1'in echanced Edition'u indirdim. İnince dosya geldi ama başka bir şey gelmedi, ne setup ne de oyun logosu. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Setup diye bir seçenek var ama Windows bunu otomatik olarak kapatıyor. Zamundadan yükledim. Güvenilir midir? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2024
Torrent'dan Dying Light 1'in echanced Edition'u indirdim. İnince dosya geldi ama başka bir şey gelmedi, ne setup ne de oyun logosu. Ne yapmalıyım? AdnanMer dedi: Torrent'dan Dying Light 1'in echanced Edition'u indirdim. İnince dosya geldi ama başka bir şey gelmedi, ne setup ne de oyun logosu. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Setup diye bir seçenek var ama Windows bunu otomatik olarak kapatıyor. Zamundadan yükledim. Güvenilir midir?
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.735 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #2 Dosyanın içeriğini atar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS AdnanMer Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #3 Callisto1232 dedi: Dosyanın içeriğini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... hocam gece birşey olmuş şimdi dosyayı bulamıyorum. Artı 0 Eksi
Callisto1232 dedi: Dosyanın içeriğini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... hocam gece birşey olmuş şimdi dosyayı bulamıyorum.
S sclk Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 94 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #4 Virüs programı setup dosyasını silmiştir büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi