TéQ10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 1.537 Çözümler 5 6 Haziran 2019 #11 Facebook'ta beleş diye biliyorum. Not: Değilmiş Orada da ya Steam'den satın alın ya da Android veya iOS'tan oynayın diyor.
Facebook'ta beleş diye biliyorum. Not: Değilmiş Orada da ya Steam'den satın alın ya da Android veya iOS'tan oynayın diyor.
B bertubey01 Centipat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 1 23 Kasım 2019 #12 muzan dedi: Dostum iletişime geçebileceğim adresin varsa ücretsiz hesap verebilirim. Genişletmek için tıkla... Elinde hala varsa bana ulaşabilir misin?
muzan dedi: Dostum iletişime geçebileceğim adresin varsa ücretsiz hesap verebilirim. Genişletmek için tıkla... Elinde hala varsa bana ulaşabilir misin?
K KrospyX Centipat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1 23 Mart 2020 #13 muzan dedi: Web sitesine üye olduğunda ücretsiz oyanıyor. Ben öyle oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Selamlar. Hâlâ buradaysan hesabı verebileceğini söylemişsin, rica etsem bana verebilir misin?
muzan dedi: Web sitesine üye olduğunda ücretsiz oyanıyor. Ben öyle oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Selamlar. Hâlâ buradaysan hesabı verebileceğini söylemişsin, rica etsem bana verebilir misin?
EbubekirAS Hectopat Katılım 21 Haziran 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2020 #14 GRIS, dostum aynı sorun bende de var eski hesabımın e postasını bulamıyorum. Yeni hesap açtığımda ise para talep ediyorlar. Üstte ücretsiz hesap verebilirim demişsin. Arkadaşlarla girmek için lazım oldu. Eğer sorun olmazsa bana verebilirmisin.
GRIS, dostum aynı sorun bende de var eski hesabımın e postasını bulamıyorum. Yeni hesap açtığımda ise para talep ediyorlar. Üstte ücretsiz hesap verebilirim demişsin. Arkadaşlarla girmek için lazım oldu. Eğer sorun olmazsa bana verebilirmisin.
D dogukan48 Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1 11 Mayıs 2020 #15 TOS artık paralı oldu da bana onun kodunu verebilecek bir arkadaş var mı tos artık paralı olduğu için hesabı alamıyorum lütfen biri bana verebilirmi
TOS artık paralı oldu da bana onun kodunu verebilecek bir arkadaş var mı tos artık paralı olduğu için hesabı alamıyorum lütfen biri bana verebilirmi
D DevilRange16 Femtopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1 13 Temmuz 2020 #16 muzan dedi: Dostum iletişime geçebileceğim adresin varsa ücretsiz hesap verebilirim. Genişletmek için tıkla... Knk TOS hesabın hala duruyosa verebilir misin acaba
muzan dedi: Dostum iletişime geçebileceğim adresin varsa ücretsiz hesap verebilirim. Genişletmek için tıkla... Knk TOS hesabın hala duruyosa verebilir misin acaba
W WatsonFakeSherlock Picopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #17 Ben de Oynayamıyorum. Sanırım tek oynama yolu Steam'den 10 TL vermek.
S seamknk Femtopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #18 muzan dedi: Dostum iletişime geçebileceğim adresin varsa ücretsiz hesap verebilirim. Genişletmek için tıkla... Hala varsa bana verebilir misin, bir yıl geçmiş olsa da (hatta 2 diyelim).
muzan dedi: Dostum iletişime geçebileceğim adresin varsa ücretsiz hesap verebilirim. Genişletmek için tıkla... Hala varsa bana verebilir misin, bir yıl geçmiş olsa da (hatta 2 diyelim).
kaptanQUARTZ Femtopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #19 muzan dedi: Dostum iletişime geçebileceğim adresin varsa ücretsiz hesap verebilirim. Genişletmek için tıkla... Instagram versem iletisim sansın var mı?
muzan dedi: Dostum iletişime geçebileceğim adresin varsa ücretsiz hesap verebilirim. Genişletmek için tıkla... Instagram versem iletisim sansın var mı?
sofi carry Zeptopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #20 muzan dedi: Dostum iletişime geçebileceğim adresin varsa ücretsiz hesap verebilirim. Genişletmek için tıkla... Bro hala daha varsa elinde verir misin oynamak istiyordum ne zamandır.
muzan dedi: Dostum iletişime geçebileceğim adresin varsa ücretsiz hesap verebilirim. Genişletmek için tıkla... Bro hala daha varsa elinde verir misin oynamak istiyordum ne zamandır.