B BraveHeaTR Megapat Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2016 #1 Resimdeki gibi 134 GB boş yer var. Fakat harddiskin içindeki dosyaları kabataslak topladığımda bile 400 GB aşmıyor. Neden kaynaklanıyor olabilir? Veya ben bir şeyleri gözden mi kaçırdım? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2016
Resimdeki gibi 134 GB boş yer var. Fakat harddiskin içindeki dosyaları kabataslak topladığımda bile 400 GB aşmıyor. Neden kaynaklanıyor olabilir? Veya ben bir şeyleri gözden mi kaçırdım?
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 17 Temmuz 2016 #2 TreeSize adlı uygulamayla detaylı analiz yapabilirsiniz. Ücretsiz versiyonu işinizi görecektir. TreeSize Free - Quickly Scan Directory Sizes and Find Space Hogs Artı 0 Eksi
TreeSize adlı uygulamayla detaylı analiz yapabilirsiniz. Ücretsiz versiyonu işinizi görecektir. TreeSize Free - Quickly Scan Directory Sizes and Find Space Hogs