T Teacher Hectopat Katılım 22 Ekim 2013 Mesajlar 72 1 Aralık 2013 #1 Donanım kimliğini yazıyorum. Rica etsem en güncel sürümünün linkini atar mısınız mSATA Toshbiba SSD Disk için? Donanım Kimliği : SCSI\DiskTOSHIBA_THNSNF128GMCS___FSXA İkinci Satır :SCSI\DiskTOSHIBA_THNSNF128GMCS___
Donanım kimliğini yazıyorum. Rica etsem en güncel sürümünün linkini atar mısınız mSATA Toshbiba SSD Disk için? Donanım Kimliği : SCSI\DiskTOSHIBA_THNSNF128GMCS___FSXA İkinci Satır :SCSI\DiskTOSHIBA_THNSNF128GMCS___
Solid Hectopat Katılım 21 Kasım 2013 Mesajlar 38 2 Aralık 2013 #2 Merhabâlar, Yardımcı olmayı isterdim, fakat Toshiba SSD'ler, firmware güncellemesi en zor bulunan ya da bâzen mevcûdiyeti bile olmayan katı hâl diskleridir.
Merhabâlar, Yardımcı olmayı isterdim, fakat Toshiba SSD'ler, firmware güncellemesi en zor bulunan ya da bâzen mevcûdiyeti bile olmayan katı hâl diskleridir.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 2 Aralık 2013 #3 Diskiniz için bir Firmware Update mevcut değil.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2014 #4 Keşke daha önceden konu açıp SSD hakkında soru sorsaydınız. Maalesef Toshiba her zamanki gibi firmware veya herhangi bir yazılım desteği sunmamaktadır.
Keşke daha önceden konu açıp SSD hakkında soru sorsaydınız. Maalesef Toshiba her zamanki gibi firmware veya herhangi bir yazılım desteği sunmamaktadır.