Toshiba 2 TB P300 alınır mı?

has212

Hectopat
Toshiba P300 2 TB fiyatı uygun geldi. Araştırmalarıma göre bayağı performanslı bir HDD. Sizin düşünceleriniz nedir arkadaşlar? Açıkçası çok ses çıkartır mı diye kafamda şüpheler de var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat performans ürünü olmakla beraber gayet sessiz bir disktir. Kasanızın harddisk yuvasına 4 yerden vidaladığınız zaman ses konusunda problem yaşamayacaksınız. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Fiyat performans ürünü olmakla beraber gayet sessiz bir disktir. Kasanızın harddisk yuvasına 4 yerden vidaladığınız zaman ses konusunda problem yaşamayacaksınız. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Bugün ürün elime geçti. Ürün bozuk geldi yani kafa vuruyor tık tık ses geliyor. Bende hemen incehesap.com'a geri yolladım zaman kaybetmeden. Kafama takılan soru ise ürün bariz bozuk bir ürün. Uzun süre beklemek açıkçası canımı sıkar. Nasıl bir işlem gerçekleşicek hiç bir fikrim yok.

Öncelikle geçmiş olsun, elektronik %60 şans işi. İncehesap.com iade konusunda asla problem çıkarmayacak profesyonel bir şirkettir. Üründe arıza varsa birebir değişim yapılır fazla beklemezsiniz. Ürünü box şeklinde almadınız mı?

Bozuk değildi vakumlu paketti. Bende çok şaşırdım incehesap ile çok alışveriş yaptım. İlk defa başıma böyle bişey geldi. Dediğiniz gibi şans işi gerçekten hele ki hdd konusu çok hassas bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…