Toshiba 32 GB USB belleğe veri aktarımı yapılamıyor

GordonIFreeman

Kilopat
Toshiba 32 GB flash belleğime hiçbir şey ne kopyalayabiliyorum, ne yazabiliyorum, ne de içindeki dosyaları değiştirebiliyorum, biçimlendiremiyorum (Windows biçimlendirmeyi bitiremedi) aslında kopyalayabiliyorum silebiliyorum ancak flashı bilgisayarımdan çıkarttıgım an içine sonradan ne attıysam siliniyor, sildiğim şeyler bir anda geri geliyor, disk yöneticisi'nden bölümü silip yeni bölüm açmaya çalıştım fakat seçenekler kapalı, CMD komutlarını denedim ama işe yaramadı. Virüs programlarını da denedim, temiz çıktı. Program önerirseniz indirebilirim, Teamviewer da verebilirim soruna bakmak isteyen olursa, yeter ki yardımcı olun

Dosya Ekleri

• Sonra Sil.PNG
    16,5 KB · Görüntüleme: 47
  • Bunuda Sil.png
    13,7 KB · Görüntüleme: 49
  • BUNUDA.PNG
    20 KB · Görüntüleme: 45
Ben de çok uğraştım, CMD'den yazma korumasını kaldırmayı falan da denediyseniz yapacak bir şey yok. Gparted ile yeniden bölümlendirme deneyebilirsiniz ancak bende o da işe yaramamıştı.

Ben de çok uğraştım, CMD'den yazma korumasını kaldırmayı falan da denediyseniz yapacak bir şey yok. Gparted ile yeniden bölümlendirme deneyebilirsiniz ancak bende o da işe yaramamıştı.
İlgin İçin Teşekkürler..
Sorun Yazılımsalmı Donanımsalmı Onu Söyleyebilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…