Toshiba 4 TB HDD Yeşil S300 vs. Bordo P300

NEO CMDNDR

Picopat
Selam arkadaşlar. Diğer satıcılara güvenemediğim için mecbur Amazon'dan alacağım. En azından bir şey çıkarsa iade etme olayı var.
O yüzden şu iki Toshiba 4 TB HDD arasında kaldım.
Toshiba Yeşil S300 4 TB mi?

vs
Toshiba Bordo p300 4 TB mi?

Yeşil S300 daha ucuz ama güvenlik kamerası kayıt için gibi şeyler yazıyor.
Merak ettiğim kısım şu. Biz bunu illa kamera kayıt için kullanmak zorunda mıyız?
Ben bilgisayara takıp normal şekilde kullanmak istiyorum belki. 500 GB M.2 SSD ile beraber. Sorun olur mu yeşil S300 olanı alırsam?
Resimlerden görebildiğim kadarıyla yeşil S300'ün üzerinde de 5400RPM ve 128MB yazıyor.
Hangisini alayım?
Yoksa N11'deki satıcılara güvenip şunu mu alayım?
Seagate 4 TB 3.5" 7200RPM 128 MB HDD
Bu daha iyi gibi duruyor ama yenilenmiş hdd olabilir. :/

Selam arkadaşlar. Diğer satıcılara güvenemediğim için mecbur Amazon'dan alacağım. En azından bir şey çıkarsa iade etme olayı var.
O yüzden şu iki Toshiba 4 TB HDD arasında kaldım.
Toshiba Yeşil S300 4 TB mi?

vs
Toshiba Bordo p300 4 TB mi?

Yeşil S300 daha ucuz ama güvenlik kamerası kayıt için gibi şeyler yazıyor.
Merak ettiğim kısım şu. Biz bunu illa kamera kayıt için kullanmak zorunda mıyız?
Ben bilgisayara takıp normal şekilde kullanmak istiyorum belki. 500 GB M.2 SSD ile beraber. Sorun olur mu yeşil S300 olanı alırsam?
Resimlerden görebildiğim kadarıyla yeşil S300'ün üzerinde de 5400RPM ve 128MB yazıyor.
Hangisini alayım?
Yoksa N11'deki satıcılara güvenip şunu mu alayım?
Seagate 4 TB 3.5" 7200RPM 128 MB HDD
Bu daha iyi gibi duruyor ama yenilenmiş hdd olabilir. :/
Seagate HDD'ler daha iyi diye biliyorum, hem hızı da 7200 RPM. N11 de güvenilirdir.

Ama bunda da hız 5400rpm yazıyor?? Eğer yavaşşa o zaman bordo renk olanı ya da n11dekini alacam güvenip. Mağazaya sordum sıfır mı yenilenmiş mi diye. Bakalım...
N11'dekini almanız daha iyi olur. Yenilenmiş olduğunu sanmıyorum, satıcının puanı da yüksek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı