Stoku yok hocam, bitti.
Hocam eğer Toshiba düşünüyorsanız A101'de satılan ürünler güncel oluyor, diğer sitelerdeki 2021-2020 yılı oluyor genellikle. A101 aktüel ürünler kısmını haftalık takip edip oradan almakta fayda var.Anladım. Peki ürün kalitelimi 14-15000'e alınır mı?
Ankara'da yaklaşık 2-3 saat önce bir tane bulabildim. Mucize gibi bir şey galiba. Kaptımda.Stoğu yok hocam, bitti
Hayırlı olsun. Mağazadan mı direkt aldınız? Çünkü yüksek inç olduğundan dolayı şubelere gönderilmeyip sipariş alınıp ödeme yapıldıktan sonra direkt adrese yönlendirme yapıyoruz bilgisini vermişlerdi.Ankara'da yaklaşık 2-3 saat önce bir tane bulabildim. Mucize gibi bir şey galiba. Kaptımda.
Mağazadan direkt almadım, dediğiniz gibi oldu. Sistemden arattılar, son bir tane kalmıştı şansıma; onu aldım. Adresime teslim edileceğini söylediler.Hayırlı olsun. Mağazadan mı direkt aldınız? Çünkü yüksek inç olduğundan dolayı şubelere gönderilmeyip sipariş alınıp ödeme yapıldıktan sonra direkt adrese yönlendirme yapıyoruz bilgisini vermişlerdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.