Toshiba 65UL2163DT 65" Ultra HD Smart TV alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 |
Arkadaşlar A101'de bu televizyon 8700 TL'ye satılıyor, fiyatı 65 inç olan diğer modellere göre uygun geldi, alınabilir mi?

Alınabilir fakat bazen Android olanları da geliyor. Onlara da bakabilirsiniz.

Alınabilir fakat bazen Android olanları da geliyor. Onlara da bakabilirsiniz.

Bu televizyon hakkında ne düzgün bir yorum, ne bir inceleme bulamadım, dünden beri araştırıyorum işlemcisi nedir onu bile bulamadım. Kanal geçiş hızı nasıl, 4K 60 FPS videolarda kasma yapıyor mu, takılma var mı, hiçbir bilgi yok?

Android olmayan Smart TV üzerinde zaten kendi işletim sistemi olur. Bunlar bildiğim kadarıyla Vestel garantisi altında. Bir de Android ile cok fiyat farkı varsa ileride Android TV Box da alabilirsiniz. Zaten çoğu TV'den iyi olur.

UL değil de UA serisi alabilirseniz daha iyi olur. UA kullanıcısıyım. En basitinden Disney+ Türkiye'ye giriş yaptı, açtım Play Store'dan indirdim. UL kullanıcıları kırk takla atıyorlar nasıl indirsek diye.

Teşekkürler hocam, halen araştırıyorum bu linkteki televizyon mu kullandığınız? Fiyatını hak ediyor mu görüntü kalitesi olarak?

Bunun 50 inç versiyonu hocam. Arayüzü falan aynıdır ama muhtemelen. Genel anlamda fiyatının hakkını veriyor. Yine de her zaman önceliğiniz Samsung, LG, Sony olsun. Bunlara istediğiniz inç'te bütçe yetmiyorsa Toshiba'yı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Hafif yandan izleyince renklerde solma-bozulma oluyor mu bazı LED televizyonlar gibi?

Hafif yandan izleyince renklerde solma-bozulma oluyor mu bazı LED televizyonlar gibi?
VA panellerde olur o, IPS panellerde olmaz. Vestel grupta kullanılan paneller şans işi, size IPS mi gelir VA mı gelir bilmek zor. LG tamamen IPS veya OLED kullanır mesela, ne geleceğini bilirsiniz.

Ben bu televizyonu aldım ve çok memnunum işletim sistemi kanal geçiş işlemi hızlı kanal geçişinde 1 saniye de diğer kanala geçiyor. Kendinden Android'li hızlı. Buraya yazdım ama arkadaşa cevap olsun diye değil ben de bağımsız yorum yaptım. Tavsiye ederim almak isteyenlere.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…