T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.768 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 27 Ağustos 2023 #1 Diski almayacağım öncelikle. Arkadaşımda var, nasıl olduğunu merak ediyorum. İyi bir disk midir? Hayatımda ilk kez plastik kapaklı olmayan SSD gördüm.
Diski almayacağım öncelikle. Arkadaşımda var, nasıl olduğunu merak ediyorum. İyi bir disk midir? Hayatımda ilk kez plastik kapaklı olmayan SSD gördüm.
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.784 Çözümler 70 Yer İzmir 27 Ağustos 2023 #2 İnceleme olarak şöyle bir video koymuşlar sadece. Darbeye dayanıklı olduğu kesin. Atsan kafa yaracak cinsten Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İnceleme olarak şöyle bir video koymuşlar sadece. Darbeye dayanıklı olduğu kesin. Atsan kafa yaracak cinsten Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et