Bugun toshiba a500 pc'me mac osx 10.10 kurmayi planliyorum. Ancak rehber videosundaki hicbir ayari biosumda goremedim. Fotograflar bunlar hangi ayari degistirecegim konusunda yardimci olur musunuz? @Recep Baltaş
Herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok. Bütün ayarlar ideal konumda. Ama cihaz eski bir cihaz ve Yosemite desteklemeyebilir. Mavericks ya da ML kurmaya çalışmanız daha iyi olacaktır.
Forumda bir üye aynı model laptop ile 10.10 Yosemite'yi başarıyla kurduğunu söylemiş. O yüzden 10.10 yosemiteyi kurmayı denedim. Sistemi Msi ge40 rehberinde olduğu gibi dual boot ettim hiçbir sorunla karşılaşmadım boot işlemi bitti daha sonra pc otomatik olarak yeniden başladı ancak boot menüsünde usb belleğimi göremedim. Abartısız 70-80 denemeden sonra görebildim. Sistemi boot ettim sistem ayarlarını girdim.'' Mac'iniz Ayarlanıyor.. '' kısmında pc takıldı kaldı. Yaklaşık 1 saat bekledim ama Yosemite masaüstüne ulaşamadım. Sanırım pc'mde Intel+Nvidia ekran kartı yok , sadece Nvidia ekran kartı var. Nasıl kurulum yapmamı önerirsiniz? @Recep Baltaş