Arkadaşımın Toshiba bilgisayarı var AMD A8 7410 işlemcili, bu bilgisayara Radeon Software kurmayı denerken bilgisayar kapanmış ve arkadaşım tekrardan bilgisayarı açarken Toshiba yazısı geldikten sonra siyah ekran oluyormuş, ancak o siyah ekranda beyaz bir ibare dönüyormuş şu Windows'un dönen ibresi. 30 dakikaya yakın beklemiş orada ama bir sonuç alamamış, ne yapmamız gerek?
İşletim sistemi Windows 10.
O dönen ibre gelmeden önce şöyle bir şey geliyormuş.
ÇÖZÜLDÜ: Öncelikle nasıl çözüldü bizde bilmiyoruz, arkadaşıma o yüklenme ibresinin döndüğü yerde beklemesini söyledim ve yaklaşık üç saat sonra ekrana Kurtarma menüsü gelmiş, oradan Sistem Geri Yükleme seçeneği ile dört gün gerisine alınan bir geri yükleme yaptık. Bunları yapışımız ile sorun düzelmedi, aynı yerde yüklenme ekranı devam etti ve bir süre sonra Lütfen Bekleyin yazısı geldi. Bu yazından bir süre sonra ise bilgisayar açıldı her şeyi sorunsuz bir şekilde şuan çalışıyor, konu kilitlenebilir.
İşletim sistemi Windows 10.
O dönen ibre gelmeden önce şöyle bir şey geliyormuş.
ÇÖZÜLDÜ: Öncelikle nasıl çözüldü bizde bilmiyoruz, arkadaşıma o yüklenme ibresinin döndüğü yerde beklemesini söyledim ve yaklaşık üç saat sonra ekrana Kurtarma menüsü gelmiş, oradan Sistem Geri Yükleme seçeneği ile dört gün gerisine alınan bir geri yükleme yaptık. Bunları yapışımız ile sorun düzelmedi, aynı yerde yüklenme ekranı devam etti ve bir süre sonra Lütfen Bekleyin yazısı geldi. Bu yazından bir süre sonra ise bilgisayar açıldı her şeyi sorunsuz bir şekilde şuan çalışıyor, konu kilitlenebilir.