Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.148 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #1 Selamlar, laptop kullanıcısıyım. Anakart modelim nedir?
Biops Kilopat Katılım 11 Eylül 2018 Mesajlar 242 Çözümler 4 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boştayım 16 Haziran 2021 #2 Başlat çalıştır'a, msinfo32 ekleyip detayları daha fazla edinebilirsiniz uygulamaya gerek yok.
Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.148 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #3 Biops dedi: Başlat çalıştır'a, msinfo32 ekleyip detayları daha fazla edinebilirsiniz uygulamaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... 2. ekran görüntüsü msinfodan.
Biops dedi: Başlat çalıştır'a, msinfo32 ekleyip detayları daha fazla edinebilirsiniz uygulamaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... 2. ekran görüntüsü msinfodan.
Biops Kilopat Katılım 11 Eylül 2018 Mesajlar 242 Çözümler 4 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boştayım 16 Haziran 2021 #4 Vio dedi: 2. ekran görüntüsü msinfodan. Genişletmek için tıkla... Speccy ile baktım bu sefer daha detaylı bilgi vermekte. İşinize yarayabilir sanıyorum. Kaynak: Download Speccy | Find your computer specs, free! Sürprizbozan: Görüntüle
Vio dedi: 2. ekran görüntüsü msinfodan. Genişletmek için tıkla... Speccy ile baktım bu sefer daha detaylı bilgi vermekte. İşinize yarayabilir sanıyorum. Kaynak: Download Speccy | Find your computer specs, free! Sürprizbozan: Görüntüle