Çözüldü Toshiba Android televizyonda "TRT 1 kanal kodlandı" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Enes KAYADELEN

Hectopat
Toshiba Android televizyonda TRT HD olanlar ya sinyal yok ya da kanal kodlandı yazıyor ve açılmıyor, frekans polarizasyon gibi şeyleri yaptım ama yine de aynı değişen bir şey olmadı nasıl yapacağız bunu?

Toshiba Android televizyonda TRT HD olanlar ya sinyal yok ya da kanal kodlandı yazıyor ve açılmıyor, frekans polarizasyon gibi şeyleri yaptım ama yine de aynı değişen bir şey olmadı nasıl yapacağız bunu?

TRT dün frekans değiştirmiş. Az önce duydum öyle diyorlar evde bizim. Bizimki de açılmıyor.
Duyuruda, TRT HD Türkiye kapsaması Türksat frekans olarak, "Uydu; Türksat 4A, Frekans; 11794, Polarizasyon; V (Dikey), Sembol Oranı; 30000, FEC; 3/4" bilgileri paylaşıldı
Denmiş.

Evet bende ayarlamaya çalıştım ama yok hiçbir şekilde olmuyor saçma sapan.

TRT'nin verdiği frekans ayarlarını girdikten sonra kanal listesinin sonuna eklenenen TRT 1 HD kanalında da şifre istiyor.

Uefanın aldığı yayın kararı sonrası çok büyük problemler yaşanmaya başladı bu yayın ve trt ile ilgili trt iletişim destek hattınıza yazmanızda fayda olacaktır

EURO 2024 maçlarını izlemek için TRT 1 şifresini en basit şekliyle şöyle kaldırabilirsiniz:​

* Ayarlar ya da Kurulum menüsüne girin.
* Tek kanal arama menüsüne girin.
* Uydu alanında Türksat "Türksat 42° E" ve Türksat Ankara Paket seçin.
* Şebekede ara kısmını açık hâline getirin.
Denmiş bir yerde de.

İnternetten baktım ama bizim televizyonda böyle yerler yok, olan yerleride kurcaladım ama hiçbir şey çıkmadı maalesef.

Nasil yaptın? Şuan iç karışıklık çıkıyor evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…