Enes KAYADELEN Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 160 Çözümler 1 1 Temmuz 2024 #1 Toshiba Android televizyonda TRT HD olanlar ya sinyal yok ya da kanal kodlandı yazıyor ve açılmıyor, frekans polarizasyon gibi şeyleri yaptım ama yine de aynı değişen bir şey olmadı nasıl yapacağız bunu?
Toshiba Android televizyonda TRT HD olanlar ya sinyal yok ya da kanal kodlandı yazıyor ve açılmıyor, frekans polarizasyon gibi şeyleri yaptım ama yine de aynı değişen bir şey olmadı nasıl yapacağız bunu?
Çözüm Enes KAYADELEN 1 Temmuz 2024 DepWeb dedi: Yaparsan haber verir misin hocam? Genişletmek için tıkla... Haber ederim, çözebilirsem bakalim. DepWeb dedi: Yaparsan haber verir misin hocam? Genişletmek için tıkla... Benim kendiliğinden düzeldi kanallar tek yaptığım ayarlarda otomatik güncelleme seçeneği vardı kanal ayarlarında onu kapattım sadece.
DepWeb dedi: Yaparsan haber verir misin hocam? Genişletmek için tıkla... Haber ederim, çözebilirsem bakalim. DepWeb dedi: Yaparsan haber verir misin hocam? Genişletmek için tıkla... Benim kendiliğinden düzeldi kanallar tek yaptığım ayarlarda otomatik güncelleme seçeneği vardı kanal ayarlarında onu kapattım sadece.
KS KS Enes KAYADELEN Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 160 Çözümler 1 1 Temmuz 2024 #11 DepWeb dedi: Yaparsan haber verir misin hocam? Genişletmek için tıkla... Haber ederim, çözebilirsem bakalim. DepWeb dedi: Yaparsan haber verir misin hocam? Genişletmek için tıkla... Benim kendiliğinden düzeldi kanallar tek yaptığım ayarlarda otomatik güncelleme seçeneği vardı kanal ayarlarında onu kapattım sadece. Son düzenleme: 4 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
DepWeb dedi: Yaparsan haber verir misin hocam? Genişletmek için tıkla... Haber ederim, çözebilirsem bakalim. DepWeb dedi: Yaparsan haber verir misin hocam? Genişletmek için tıkla... Benim kendiliğinden düzeldi kanallar tek yaptığım ayarlarda otomatik güncelleme seçeneği vardı kanal ayarlarında onu kapattım sadece.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #12 Enes KAYADELEN dedi: Benim kendiliğinden düzeldi kanallar tek yaptığım ayarlarda otomatik güncelleme seçeneği vardı kanal ayarlarında onu kapattım sadece. Genişletmek için tıkla... Otomatik kanal güncellemeyi kapatmak dışında hiç bir şey yapmadınız mı? Siz kapattıktan belirli bir süre sonra mı düzledi? Ben de herşeyi denedim ama olmadı. Artı 0 Eksi
Enes KAYADELEN dedi: Benim kendiliğinden düzeldi kanallar tek yaptığım ayarlarda otomatik güncelleme seçeneği vardı kanal ayarlarında onu kapattım sadece. Genişletmek için tıkla... Otomatik kanal güncellemeyi kapatmak dışında hiç bir şey yapmadınız mı? Siz kapattıktan belirli bir süre sonra mı düzledi? Ben de herşeyi denedim ama olmadı.
DepWeb Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #13 Zinederon dedi: Siz kapattıktan belirli bir süre sonra mı düzledi? Genişletmek için tıkla... Hoca TRT'nin keyfine bağlı bu olay. Benim de kendi kendine düzeldi. Kac#ktan izliyordum Android tvmde duzeldi kendi kendine Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Siz kapattıktan belirli bir süre sonra mı düzledi? Genişletmek için tıkla... Hoca TRT'nin keyfine bağlı bu olay. Benim de kendi kendine düzeldi. Kac#ktan izliyordum Android tvmde duzeldi kendi kendine
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #14 DepWeb dedi: Hoca TRT'nin keyfine bağlı bu olay. Benim de kendi kendine düzeldi. Kac#ktan izliyordum Android tvmde duzeldi kendi kendine Genişletmek için tıkla... Hocam siz de otomatik güncellemeyi kapattınız mı? Artı 0 Eksi
DepWeb dedi: Hoca TRT'nin keyfine bağlı bu olay. Benim de kendi kendine düzeldi. Kac#ktan izliyordum Android tvmde duzeldi kendi kendine Genişletmek için tıkla... Hocam siz de otomatik güncellemeyi kapattınız mı?
DepWeb Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #15 Zinederon dedi: Hocam siz de otomatik güncellemeyi kapattınız mı? Genişletmek için tıkla... Yok. Kendi kendine oldu. Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Hocam siz de otomatik güncellemeyi kapattınız mı? Genişletmek için tıkla... Yok. Kendi kendine oldu.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #16 DepWeb dedi: Yok. Kendi kendine oldu. Genişletmek için tıkla... Bizim Tv'de de arada geliyor ama maç zamanları hiç gelmiyor sizde de böyle mi? Artı 0 Eksi
DepWeb dedi: Yok. Kendi kendine oldu. Genişletmek için tıkla... Bizim Tv'de de arada geliyor ama maç zamanları hiç gelmiyor sizde de böyle mi?
DepWeb Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #17 Zinederon dedi: Bizim TV'de de arada geliyor ama maç zamanları hiç gelmiyor sizde de böyle mi? Genişletmek için tıkla... Maç zamanları sinyal yok gözüküyor arada. Bazen var maç varken. Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Bizim TV'de de arada geliyor ama maç zamanları hiç gelmiyor sizde de böyle mi? Genişletmek için tıkla... Maç zamanları sinyal yok gözüküyor arada. Bazen var maç varken.