Toshiba Android TV garip davranıyor

Better Call Mike

Hectopat
Yer
Berlin
Daha fazla  
Televizyonu 1-2 hafta kadar once Android 11'e guncelledim ve bugune kadar bir sorun yoktu. Bugün kumandadan acma tusuna bastigin halde acilmadi ve ben de kumandanin pilinin bittigini dusundum, pili degistirdim ama nafile. Sonra televizyonun altinda bulunan acma kapama tusunu denedim ve yine acilmadi, ben de gucu kesmeye karar verdim. Gucu kestim ve birkac dakika sonra tekrar guc verdim televizyon kendi kendine acilmaya basladi ve Android arayuzu geldi su anlik her şey cok guzel, fakat YouTube'a girmeye calistigimda internet olmadigini soyledi. İnternette bir sorun oldugunu dusundum ve interneti kontrol ettim ama evdeki butun cihazlar sorunsuz interneti kullanabiliyor. Televizyon modeme Ethernet ile bagli ve ağ ayarlarindan bagli oldugu gozukuyor ama nedense televizyonda interneti kullanamiyorum. Bunu cozmeye calisirken televizyonda bir şey daha fark ettim, kumanda bazen calismiyor. Birkac kez tuslara basiyorum kumanda calisiyor evet ama sonra tutukluk yapiyor ve 3-4 saniye bekliyorum tekrar bastigim tuslari algiliyor. Ben de yazilimsal bir sorun oldugunu anladim ve ne yapsam diye dusundum ama fabrika ayarlarina sifirlamaktan baska bir şey gelmedi aklima. Fabrika ayarlarina sifirladim ve Android kurulum ekrani geldi, televizyonu kurmaya başladım. Kumanda kurulum yaparken sorunsuz çalışıyordu ve kurulumu bitirdim. Android arayüzü tekrar geldi. Şaka gibi ama ayni sorunlar tekrar devam ediyordu. Kumanda yine takiliyor internete yine baglanamiyorum.

Tabii ki servis her seyi cozebilir cihazimin garantisi devam ediyor. Fakat servise verirsem cihazimi bir sure kullanamayacagim ve servis ile Vestel ilgileniyor, musterileri pek memnun degil. Onerebileceginiz baska bir şey var mi? Cihazim sorunsuz calisirken neden durduk yere boyle yapti? Anlamadim.

Konuyu biraz aceleyle açtım ve biraz uzun oldu, umarim sorunumu güzelce anlatabilmisimdir. Teşekkürler.

Firmware dosyasini bulamadim. Bana servis yolu gozuktu sanirim. Tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…