T tugay06 Yoctopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #1 Merhabalar. Benim bilgisayarda TPM2.0 var mı? Markası Toshiba C55A 157 şu anda Windows 10 var.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2022 #2 tugay06 dedi: Merhabalar. Benim bilgisayarda TPM2.0 var mı? Markası Toshiba C55a 157 şu anda Windows 10 var. Genişletmek için tıkla... Yok galiba. Windows+r yapıp tpm.msc yaz dene bakalım ne diyecek. Son düzenleme: 1 Şubat 2022
tugay06 dedi: Merhabalar. Benim bilgisayarda TPM2.0 var mı? Markası Toshiba C55a 157 şu anda Windows 10 var. Genişletmek için tıkla... Yok galiba. Windows+r yapıp tpm.msc yaz dene bakalım ne diyecek.
T tugay06 Yoctopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #3 Lemmy Kilmister dedi: Yok galiba. Windows+r yapıp tpm.msc yaz dene bakalım ne diyecek. Genişletmek için tıkla... 'uyumlu TPM bulunamıyor' diyor belki de kapalı.
Lemmy Kilmister dedi: Yok galiba. Windows+r yapıp tpm.msc yaz dene bakalım ne diyecek. Genişletmek için tıkla... 'uyumlu TPM bulunamıyor' diyor belki de kapalı.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2022 #4 tugay06 dedi: 'uyumlu TPM bulunamıyor' diyor belki de kapalı. Genişletmek için tıkla... Desteği yok galiba hocam zaten eski bir laptop olmaması normal.
tugay06 dedi: 'uyumlu TPM bulunamıyor' diyor belki de kapalı. Genişletmek için tıkla... Desteği yok galiba hocam zaten eski bir laptop olmaması normal.
T tugay06 Yoctopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #5 Lemmy Kilmister dedi: Desteği yok galiba hocam zaten eski bir laptop olmaması normal. Genişletmek için tıkla... O zaman Windows 11'e elveda diyeceğiz
Lemmy Kilmister dedi: Desteği yok galiba hocam zaten eski bir laptop olmaması normal. Genişletmek için tıkla... O zaman Windows 11'e elveda diyeceğiz
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2022 #6 tugay06 dedi: O zaman Windows 11'e elveda diyeceğiz Genişletmek için tıkla... Evet Windows 11 en az 7. ya da 8. nesil istiyor eğer indirmek istiyorsan baypas ederek kurabilirsiniz forumda çok kullanan var. Bu arada üstteki mesajı çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
tugay06 dedi: O zaman Windows 11'e elveda diyeceğiz Genişletmek için tıkla... Evet Windows 11 en az 7. ya da 8. nesil istiyor eğer indirmek istiyorsan baypas ederek kurabilirsiniz forumda çok kullanan var. Bu arada üstteki mesajı çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
T tugay06 Yoctopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #7 Lemmy Kilmister dedi: Evet Windows 11 en az 7. ya da 8. nesil istiyor eğer indirmek istiyorsan baypas ederek kurabilirsiniz forumda çok kullanan var. Genişletmek için tıkla... nasıl olacak o benim işlemci i3 desteklemezki.
Lemmy Kilmister dedi: Evet Windows 11 en az 7. ya da 8. nesil istiyor eğer indirmek istiyorsan baypas ederek kurabilirsiniz forumda çok kullanan var. Genişletmek için tıkla... nasıl olacak o benim işlemci i3 desteklemezki.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2022 #8 tugay06 dedi: Nasıl olacak o benim işlemci i3 desteklemezki. Genişletmek için tıkla... İllaki i3 olması gerekmiyor E8400 ile kullanan var forumda nasıl geçilir rehberleri var forumda bakabilirsin.
tugay06 dedi: Nasıl olacak o benim işlemci i3 desteklemezki. Genişletmek için tıkla... İllaki i3 olması gerekmiyor E8400 ile kullanan var forumda nasıl geçilir rehberleri var forumda bakabilirsin.
T tugay06 Yoctopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #9 Lemmy Kilmister dedi: İllaki i3 olması gerekmiyor E8400 ile kullanan var forumda nasıl geçilir rehberleri var forumda bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim sağol
Lemmy Kilmister dedi: İllaki i3 olması gerekmiyor E8400 ile kullanan var forumda nasıl geçilir rehberleri var forumda bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim sağol
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2022 #10 tugay06 dedi: Teşekkür ederim sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi geceler.