S skywise Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2015 #1 Merhababalar, Konu başlığında belitrttiğim gibi , windows 7 bilgisayarımdan bios menusüne giremiyorum . (Bilgisayarıma windows 7 kurmadan önce fast bootu açmıştım biostan bundan kaynaklı olabilir mi?)
Merhababalar, Konu başlığında belitrttiğim gibi , windows 7 bilgisayarımdan bios menusüne giremiyorum . (Bilgisayarıma windows 7 kurmadan önce fast bootu açmıştım biostan bundan kaynaklı olabilir mi?)
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 10 Ekim 2015 #2 Cihaz pilini çıkarın ve tekrar takın, öyle deneyin. Bir de cihazı kapatmak yerine yeniden başlatmayı deneyin.
Cihaz pilini çıkarın ve tekrar takın, öyle deneyin. Bir de cihazı kapatmak yerine yeniden başlatmayı deneyin.
S skywise Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2015 #3 F2'ye basıyorum bilgisayarım açılınca Windows önyükleyici çıkıyor BIOS'a girmiyor. Dediklerinizi baya denedim.
F2'ye basıyorum bilgisayarım açılınca Windows önyükleyici çıkıyor BIOS'a girmiyor. Dediklerinizi baya denedim.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 10 Ekim 2015 #4 Cihaza güç verdikten hemen sonra, hatta güç verirken F2'ye basmaya başlayın. Çok hızlı olmanız gerek.
Cihaza güç verdikten hemen sonra, hatta güç verirken F2'ye basmaya başlayın. Çok hızlı olmanız gerek.