Toshiba hard disk alınır mı?

Wörp

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Ghost
Selam arkadaşlar. İkinci el bir siteden uygun fiyata buldum yarın almayı düşünüyorum. Markası MQ01ABF050.
Kutusu ve yukarıdaki hard diski alacağım.

Selam arkadaşlar. İkinci el bir siteden uygun fiyata buldum yarın almayı düşünüyorum. Markası MQ01abf050.
Kutusu ve yukarıdaki hard diski alacağım.

2. el hard disk almayın bence. Ne kadar kullandığını bilmeniz gerekir.

fiyat olarak düşündüğümüzde ürün iyi bir ürün bana kalırsa, ancak daha iyi bir HDD alabilirsiniz ama fiyat odaklı olduğumuzda gayet güzel bir HDD.

alacağınız ürünün teknik özellikleri.

Toshiba harddisk tabii ki alınır hatta model olarak P300 öneririm ama 2. el harddisk'lerde bad sector olma ihtimali olabileceği için alınmamalı.

Bad sector ne demek.
Harddiskin herhangi bir sektöründe 'bad' yani kötü durumdaysa hiç bir şekilde o sektöre veri yazılamaz veya kaydedilemez. Bad sector olmuş harddiskler genellikle çöpe atılır.

Hard diskin herhangi bir sektöründe 'bad' yani kötü durumdaysa hiçbir şekilde o sektöre veri yazılamaz veya kaydedilemez. Bad sector olmuş hard diskler genellikle çöpe atılır.

Disk yeni bir sıkıntısı yok. Az kullanılmış galiba.

Bence 5400 RPM bir hard disk yerine 7200 düşünebilirsin HDD'ler zaten yavaş 5400 ağır kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…